Hradec nesouhlasí se dvěma momenty ze zápasu 25. ligového kola. „První, neodpískaná penalta na Pavla Dvořáka, a druhá, neodmávaný ofsajd domácího střelce Varadiho při gólu, kterým Dynamo snížilo stav utkání na 1:2," uvedl východočeský klub na svém webu.

Před týdnem si Hradec stěžoval na rozhodčího Miroslava Zelinku a jeho asistenty Ondřeje Pelikána a Jakuba Hrabovského, že svými chybami ovlivnili domácí duel s Příbramí (2:3). Komise rozhodčích dala „votrokům" za pravdu v tom, že nařízení penalty i vyloučení obránce Marka Plašila bylo chybné. Komise nakonec hradeckému obránci ani neudělila trest za červenou kartu.   (čtk)

Megafon Jana Kotoučka: Je to pořád dokola

Jan Kotouček.Fanoušek našeho klubu těžko hledá slova nad tím, co se za posledních 14 dní událo. Jsou to těžké depresivní stavy beznaděje. Ráno se probudíte a všechno vás s..e. Když se to opakuje často, můžete z toho taky onemocnět. Je ovšem potřeba si nalít čistého vína. Když jsem po prvním jarním kole psal, jak na nás rozhodčí „dohlížejí", spousta lidí to nebrala vážně. Dnes nás likvidují zcela nepokrytě. O Příbrami se nemá cenu rozepisovat. Do té chvíle nás rozhodčí „okradli" jen o devět bodů. I v Budějovicích byl první gól z ofsajdu, na Dvořáka jasná penalta…

Nicméně za plichtu si můžeme sami. Aby byl náš mančaft ligový, musela by nám přestat škodit Berbrova rozhodcovská klika a také vlastní nekvalita a neumětelství v klíčových okamžicích. Bohužel naše obrana je tak špatná, že nám nestačí vést 2:0. To je holý fakt. Nedáme třetí gól, pak si rozhodčí něco vymyslí a my se sesypeme jako domeček z karet.

Nás fanoušky zajímá hlavně vítězství, ukojení našeho ega. 
A to nám bohužel zoufale chybí. Když potom Malinský nevstřelí  z padesátého náběhu na bránu gól a Shejbal kope na gólmana, když má dva spoluhráče před prázdnou bránou, mám pocit, že už mi nezbývá nic jiného, než se vydat s provazem v ruce k lesu. Proč zrovna my fanoušci hradeckých „votroků" tohle musíme prožívat?

(Autor je předsedou fanklubu Votroci 2000)