Divize: Lhota – Dvůr Králové 3:2

Josef Petera, trenér Lhoty p. L.: „Hrálo se o hodně. Měli jsme výborný úvod a hned v 1. minutě se trefil Polyakov. Po naší chybě však soupeř záhy vyrovnal. Do přestávky jsme ještě dokázali hosty přitlačit a znovu jsme šli do vedení, když pěknou akci Bednáře skvěle zakončil Karanský. Bohužel jsme do druhé půle vstoupili hrubkou, kterou Dvůr potrestal. Následně jsme se jen bránili a měli jsme obrovské štěstí, že jsme neinkasovali. Náš gólman předvedl tři výborné zákroky, čímž nás podržel. Tlak hostů jsme přestáli a z jediné povedené akce ve druhé části jsme dokázali skórovat a to opět Karanským hlavou. Vzhledem k tomu, že hosté v závěru spálili tutovku, bereme veledůležité tři body. Mám radost z probuzení našich útočníků. Objektivně ale musím přiznat, že při nás stála štěstěna. Pochvalu zaslouží bezchybná trojice sudích."

Krajský přebor: Libčany – Hořice 4:1

Libčany: Tošovský – Friedl, Sýkora, Homoláč, Kučera – Jedlička, Ujec (77. Pavlíček), Černý, Jukl (77. D. Schejbal) – Klouda, Bína (61. Pospíšil).

Miloš Koblížek, trenér Libčan: „Chtěli jsme potvrdit body z Olympie, což se povedlo po velmi dobrém výkonu celého kolektivu. Utkání se hrálo na těžkém podmáčeném terénu, ale i s tím jsme se dokázali vypořádat. Dobře jsme kombinovali a myslím si, že diváci museli být s naší předvedenou hrou spokojeni. V sobotním šlágru 21. kola hostíme od 17 hodin vedoucí Trutnov."   (js, pt)