Živanice - Trutnov 0:2

Milan Ujec, trenér TJ Sokol Živanice: „V prvním poločas jsme si nechali dát dva laciné góly a naopak své šance jsme neproměnili. I když jsme po změně stran zvýšili aktivitu, branku se nám vstřelit nepovedlo."

Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Body nad tímto mančaftem nás hodně těší. Vycházeli jsme z dobrého bloku, postavení hráčů a naše akce se nám vcelku dařily. S čím jsme si neporadili v obraně, s tím si poradil Honza Šťastný v brance, který nás v některých fázích zase podržel."

Olympia Hradec - Nový Bor 3:0

Michal Lesák, trenér FC Olympia Hradec Králové: „V úvodu utkání jsme byli aktivní a dostali se do dvougólového vedení. Poté začal hrát i soupeř, ale do zakončení jsme ho nepustili. Druhá půle byla asi nejhorší domácí za celý podzim, přesto jsme vstřelili uklidňující třetí gól a po fantastickém zákroku Kobose na konci zápasu udrželi vzadu nulu. Naše vítězství beru jako zasloužené, bylo příjemnou tečkou za podzimní částí."

Dvůr Králové - Kutná Hora 3:0

Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové n. L.: „O výsledku utkání rozhodla úvodní patnáctiminutovka, která nám vyšla skvěle. Nastříleli jsme soupeři tři branky a pak už se duel spíše dohrával. Těší mě, že jsme poprvé na podzim dovedli zápas do konce bez inkasované branky. Druhý poločas ovlivnil těžký terén a vytrvalý déšť."

Ústí nad Orlicí - Suchdol 1:0

Vladimír Chudý, trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: „Odehráli jsme opět nadprůměrné divizní utkání se silným soupeřem ve výborné atmosféře. Od první minuty to byl boj o každý míč s minimem šancí na obou stranách. Největší šance se rodily po standardních situacích. Druhý poločas se odvíjel ve stejném duchu jako první s tím rozdílem, že se nám podařilo využít jednu ze standardek a vstřelit úvodní gól utkání. I s trochou štěstí jsme vedení udrželi až do konce a získali doma další tři velmi důležité body."

Vysoké Mýto - Turnov 2:2, penalty 3:5

Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Vyloženě jsme ztratili dva body. Neproměnili jsme jasné gólové šance. Hned na začátku utkání jsme trefili břevno, soupeř se poté dostal do ojedinělé brejkové situace, kterou využil. Dlouho nám trvalo než jsme utkání otočili. Vedení 2:1 jsme ale dalším gólem nepotvrdili, byť jsme na to ty šance opravu měli. Hosté ze standardní situace vyrovnali a na závěr byli i úspěšní při penaltách."

Jaroměř - Semily 2:2, penalty 4:5

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: „Hosté nás předčili v rychlosti i v agresivitě a zejména v první půli byli jednoznačně lepším týmem. Poločasový výsledek byl pro nás z tohoto pohledu milosrdný. Po změně stran se náš herní projev zlepšil a v samotném závěru jsme výstavním gólem srovnali na remízový stav. Dnešní zápas se nám nepovedl, penaltový rozstřel zvládli lépe hosté."

Admira Praha - Letohrad 4:1

František Dvořák, trenér FK Letohrad: „Prohráli jsme zcela po právu. Z naší strany to byla, co se defenzivy týče, parodie. Více k tomu nemám, co říci."