Před deseti dny oslavil 40. narozeniny. Tým Olympie pod jeho vedením šlape jako dobře namazaný stroj a v divizi je zatím stoprocentní. Další dárek bude dostane MICHAL LESÁK již v sobotu. Do Kuklen v rámci 2. kola domácího poháru dorazí ligový tým Bohemians Praha 1905, kde jako hráč strávil dva a půl roku.

Jak berete pohárový duel s prvoligovými „klokany"?
Z pozice mančaftu to bereme jako zpestření naší současné práce. Co se týká klubové stránky, tak s tím máme trochu zmatky, neboť se jedná o velký zápas, kterému musí předcházet určitá bezpečnostní opatření. Je s tím tedy spousta práce. Ale v den zápasu bude už vše připravené. Hráči se těší, jsou připraveni jít do boje a vyzkoušet si soupeře z ligy. I když je pravda, že většina kluků z týmu už proti ligovému soupeři nastoupila. Ti ostatní si to však vyzkouší a nám trenérům ukáží, co v nich je.

Připravujete se nějak zvlášť na tento svátek fotbalu?

Nijak zvlášť se nepřipravujeme a nic speciálního na soupeře nebudeme vymýšlet. I v tomto utkání budeme chtít praktikovat svůj styl hry. Samozřejmě nebudeme asi od první minuty divočit, nicméně po zisku míče chceme produkovat kombinační fotbal. Co se defenzivy týká, určitě se nebudeme nějak zvlášť uzavírat do obranné ulity.

Vzhledem k tomu, že jste jako hráč působil v Bohemce, budete mít větší motivaci?
Je pravda, že jsem tam dva a půl roku hrál, ale z tehdejšího kádru i z vedení už tam nikdo není. Pro mě to tedy bude zápas jako každý jiný, nijak zvlášť to prožívat nebudu. Významné to bude pouze v tom, že nastoupíme proti kvalitnímu soupeři z nejvyšší soutěže.

Vyrukujete na Pražany v kompletním složení?
Pevně doufám, že ano. Po posledním divizním zápase v Kutné Hoře měli drobné šrámy Rolko s Očovanem, takže v týdnu vyklusávali. Ostatní hráčů je v pořádku.