Vraťme se nejprve k Jihlavě. Jak jste vyhodnotili získaný bod?
Bod jsme si rozebrali asi tak, že jsme určitě mohli mít na víc. Na druhou stranu ho musíme brát, je to plusový bod zvenku. Měli jsme poměrně dost šancí na to, abychom získali tři body, ale bohužel se to nepovedlo. Mohli jsme se trochu odpoutat od spodku. Budeme teď muset zabrat doma a bodovat naplno.

Po většinu zápasu jste zaskakoval na místě stopera, které opustil zraněný Radek Hochmeister. Znamená to, že jste se připravoval na tento post i pro zápas s Olomoucí?
Ne. Samozřejmě jsme to zkoušeli, ale připravoval jsem se i na normální variantu ve středu zálohy. Uvidíme, jak se trenér rozhodne, a kam mě postaví.

Jakým společníkem byl v obranné dvojici Milan Fukal. Je to opravdu taková persona?
Určitě. S Milanem se hraje bezvadně. Dokáže si řídit, kde máte stát. Dobře se domluvíte. Je na něm pořád znát, že má zkušenosti.

Očekáváte proti Olomouci náročnější šichtu než v Jihlavě?
Asi ano. Olomouc je těžší spíš tím, že bude chtít víc hrát kombinační fotbal. V Jihlavě to byla přece jenom spíše nakopávaná, spousta soubojů. Takže si myslím, že pro diváka by to mohl být lepší fotbal. Sigma určitě nebude zatažená, bude s námi chtít hrát normálně. Doufám, že se nám s ní podaří hrát vyrovnanou partii. Pokusíme se ji porazit.

Kouč Hanáků Roman Pivarník se do vašeho týmu nevybíravě pustil. Mimo jiné řekl, že hrajete jenom dlouhé míče, a že hru hodně kouskujete. Co byste mu za to vzkázal?
Asi to, že mu v neděli na hřišti zkusíme ukázat, že umíme i kombinovat a přehrát je.

Takže olomoucké mužstvo odjede s prázdnou?
Doufám, že ano.