Převýšovští fotbalisté rozjeli parádně Českou fotbalovou ligu a dlouhou dobu se vyhřívali na samotném čele tabulky.

„První část zápasů nám vyšla super. Nebýt proher na penalty, tak můžeme říct, že jsme prohráli až v desátém kole v Tachově. Možná nás to i samotné překvapilo, jak se nám dařilo," vrací se ke skvělému začátku sezony převýšovský lodivod Tomáš Hrabík.

Mecenáš klubu Jiří Ryba dal v letní přestávce dohromady velmi dobrý tým, který šlapal jako hodinky. Tedy až do té doby, než se jeho kabinou prohnala „baba" marodka. To se pak najednou musela lepit sestava všemi možnými prostředky a lavičku během zápasů plnili hráči 
z B mužstva, které hraje „pralesní" IV. třídu královéhradeckého okresu.

Logicky se to muselo promítnout i do výsledků, navíc se v závěru Převýšovským nedařily penaltové rozstřely. Celkem během podzimní části kopali penalty šestkrát a pětkrát neuspěli. Nutno však podotknout, že herně to nebylo až tak špatné a prohry byly většinou nejtěsnějším možným rozdílem.

Sečteno, podtrženo - je z toho osmé místo, které je i tak solidní a může s ním v klubu panovat spokojenost. Aby ne, vždyť před sezonou bylo hlavním cílem držet se ve středu tabulky a vyhnout se záchranářským pracím.

„Je to tak, s pořadím můžeme být spokojeni. Ale je potřeba si uvědomit, že tabulka je obrovsky vyrovnaná. Jaro musíme odehrát stejně dobře, ne-li ještě lépe, chceme-li udržet stávající pozici," je si velmi dobře vědom trenér Hrabík.