Další duely měla na programu fotbalová I. B třída skupiny B.

Loko Hradec – České Meziříčí 0:0

Loko Hradec: Němec – Pára (65. M. Tichý), Šimek, Svatoň, Denk – Odehnal, L. Tichý, Fof (20. Ringel), Javůrek – Demeter, Ziegler.

Ivo Beránek, sekretář Lokomotivy: „Již čtvrtý zápas v řadě jsme nevstřelili branku a bez toho nejde uhrát lepší výsledek než 0:0."

Doudleby n. O. – Malšovice 1:3

Malšovice: Krejčí – Luňák, T. Franc, D. Franc, Freiberg – Libřický (65. Ninger), Horký, Tobiášek, J. Jareš – Lemon (72. P. Jareš), Bartoš.

David Franc, trenér Malšovic: „Klasicky jsme zaspali začátek, na který jsme se připravovali. Už ve druhé minutě jsme inkasovali. Zhruba od 10. minuty jsme byli fotbalovější a měli jsme vyloženější šance než domácí. Ti hráli po vápno. Jinak byla hra vcelku vyrovnaná. Do druhé půle jsme šli s taktikou hrát zezadu na brejky, abychom výsledkově uspěli, což se zásluhou dvou zužitkovaných rychlých protiútoků povedlo. Pro domácí je prohra krutá, neboť ve druhé části se hrálo na naší polovině. Obrana však fungovala parádně, soupeř prakticky nevystřelil na branku, přestože měl spoustu standardních situací."

Provodov – Třebeš 2:1

Třebeš: Kašpar – Sochor, Štěrba, Heglas, Zbořil – Zeman (69. Krykorka), Munzar (87. Vlach), Farkaš (78. Štajer), Pe. Mizerík – Majer, Pa. Mizerík (75. Vlkanova).

Petr Mrkvička, trenér Třebše: „Domácí byli po celý zápas důraznější. Podle mě byly některé zákroky až za hranicí slušnosti. Náš tým se s tím nedokázal vyrovnat, vůbec jsme se nedostali ke své hře. Ve 42. minutě jsme se z ojedinělé akce dostali do vedení. Do druhé půlky jsme šli s tím, že se soustředíme na defenzivu, na tvrdost soupeře budeme reagovat kombinací a pokusíme se zvýšit náskok, což se ale nepovedlo. Soupeř nás hned po přestávce potrestal, když neobsazený hráč z malého vápna hlavou vyrovnal. Domácí měli ještě čtyři vyložené šance, z nichž jednu proměnili, a proto zvítězili. Pochvalu zaslouží snad jen brankář Kašpar, jenž předvedl čtyři výborné zákroky a tím nás držel ve hře o dobrý výsledek. Obrovským zklamáním pro mě je fakt, že sudí hru Provodova tolerovali a mužstvo, které by chtělo hrát fotbal, k ničemu nepustili."

Předměřice n. L. – Police n. Met. B 3:2

Předměřice nad Labem: Jaška – Jiroušek, Vyleťal, Hronek, Šmarda – Hlavatý, Bareš, Vejprava ml., Ponikelský – Kašpar, Pekáč (82. Pultar).

Martin Strakatý, trenér Předměřic nad Labem: „První půle byla vyrovnaná. Náš tým využil rychlou akci po levém křídle, po níž hlavou zavěsil Pekáč. Za řeč stojí ještě střela Vejpravy mladšího ze třiceti metrů do břevna. Druhá část byla stejná až do 60. minuty, v níž Hronek dostal dvě žluté karty a odešel pod sprchy. Poté se začal hrát zajímavý fotbal. Po dvou krásných akcích jsme zvýšili na 3:0. Soupeř se však nevzdal a snížil. Po hrubé chybě brankáře Jašky to bylo dokonce o gól. V nastavení běžel hostující hráč sám na naši svatyni, nejprve mířil do tyče a po odrazu netrefil prázdnou bránu. Duel byl napínavý až do konce, divákům se musel líbit."