Dvůr Králové – Trutnov 3:0

Miroslav Chalupa, trenér TJ Dvůr Králové: „V první řadě musím poděkovat mužstvu za výborný výkon. Naše vítězství je zasloužené, protože jsme soupeře za celý zápas nepustili do jediné brankové příležitosti. Obzvlášť první půle byla z naší strany velmi dobrá, vedli jsme 2:0. Byla jen škoda, že jsme z dalších šancí nedokázali vstřelit třetí gól a nerozhodli zápas už v první půli."

Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Domácí vyhráli zaslouženě. Trošku jsme v první půli umřeli na krásu. Ze začátku jsme nějaké akce měli. Bohužel brzy jsme prohrávali a utkání už pak bylo naladěné tak, že se každý věnoval něčemu jinému než hře.  Zápas byl potom až nějak moc emotivní."

Živanice – Pardubice B 2:1

Josef Košátko, trenér TJ Sokol Živanice: „V týdnu před utkáním jsme měli zdravotní problémy, proto si vydřené výhry vážíme. Soupeř se ujal vedení, ale naštěstí jsme správně zareagovali a během deseti minut skóre otočili. Pak jsme měli několik možností dát uklidňující třetí gól. Jelikož se nám to nepovedlo, bylo utkání dramatické až do konce. Všichni hráči zaslouží pochvalu, neboť jsme se prezentovali jako opravdový tým. Překvapením pro mě bylo, v tomto vyhecovaném derby, korektní chování hráčů vůči sobě."

Kamil Řezníček, trenér FK Pardubice B: „V první půli se hrál svižný fotbal. My jsme do utkání dobře vstoupili, když jsme se ujali vedení Fuskem po akci Sklenáře. Bohužel soupeř brzy vyrovnal po trestném kopu a následně utkání otočil proměněnou penaltou. Druhá půle byla neurovnaná, domácí se soustředili na bránění výsledku a my jsme se snažili vyrovnat. Když ale svojí velkou příležitost neproměnil Vanžura, duel skončil šťastnou výhrou Živanic. Utkání by spíše odpovídala remíza."

Vysoké Mýto – Letohrad 2:1

Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Po nešťastném první půli, kdy jsme zbytečně prohrávali po vlastní chybě, jsme si přesto vytvořili čtyři šance, které jsme neproměnili, což nás mrzelo. Tím pádem jsme museli vysunout po přestávce naše napadání. Hra se otočila a nakonec jsme si tři body zasloužili."

František Dvořák, trenér FK OEZ Letohrad: „Myslím, že v první půli jsme byli lepší, i přesto nastřelili domácí dvě tyče a nedali penaltu. Kromě gólu jsme měli šanci k navýšení stavu, ale spravedlivě jsme vedli. Mýto posadil na koně laciný gól z úvodu druhé půle a pak už se hrálo o to, kdo dá vítězný gól. Bohužel jsme neuhlídali před koncem standardku a dostali ho my."

Ústí nad Orlicí – Svitavy 3:0

Vladimír Chudý, trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: „Myslím, že se hrálo vyrovnané utkání, kdy jsme v první půli měli několik šancí, nedali jsme penaltu, ale naštěstí se nám povedlo vstřelit vedoucí gól, což nás uklidnilo. Pak už jsme si výsledek i přes nějaké šance soupeře hlídali, podařilo se nám vstřelit druhý a třetí gól, čímž jsme definitivně rozhodli."

Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy: „Když se nám podařilo přežít úvodní tlak domácích, Jílek zlikvidoval penaltu a skvěle vyrazil střelu z trestného kopu, tak šel po půlhodině Belej sám na branku, ovšem domácí gólman ho vychytal. Před přestávkou však přišla standardka z půlky, zaváhání Jílka a rázem jsme prohrávali. Ve druhé půli jsme se dostali do několika šancí, které však nebyly dotaženy. Domácí dokázali využít přečíslení do naší otevřené obrany a dvěma góly rozhodli. Objektivně vzato byli domácí aktivnější, fotbalovější, ale naši kluci bojovali, zanechali dobrý dojem."

Nová Paka – Rapid Liberec 2:0

Petr Ježek, sekretář 1. FK Nová Paka: „Věděli jsme, že v souboji prvního s posledním nás nečeká lehký úkol, neboť tato utkání bývají nevyzpytatelná. Jasně to ukázal víkendový duel anglické ligy Chelsea – Sunderland (1:2). Postavení v tabulce není vždy tím, co rozhoduje. Přestože jsme dlouho dobývali libereckou hráz, nakonec jsme slavili vydřené, ale zasloužené vítězství."

Turnov – Náchod 3:1

Radovan Hromádko, trenér FK Náchod: „Zápas jsme si prohráli v prvních patnácti minutách, kdy jsme po dvou hrubých individuálních chybách dvakrát inkasovali. Připadá mi to, že byl začátek stejný jako na podzim, kdy jsme vysoko prohráli. Postupně jsme hru vyrovnali, byli jsme však nepřesní dopředu a neproduktivní. Musíme si uvědomit, že po vítězných duelech musíme mít pokaždé stejný přístup, což zde nebylo. Věřím, že si to tým uvědomí a příští zápas bude diametrálně odlišný."