Na výpomoc je vždy připravený i třetí člen rodiny – dcera a sestra Katka, která v kapele zpívá a zpestřuje program ryze ženským repertoárem.

Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový, pro všechny věkové generace a je zárukou skvělé zábavy. Repertoár netvoří jen lidové a taneční písně, ale i domácí a zahraniční hity nebo moderní remixy.

Duo Jamaha nyní patří k nejoblíbenějším interpretům TV Šlágr a nechybí na žádné velké akci. Každý měsíc mají řadu koncertů, účastní se velkých akcí TV Šlágr a navíc mají v televizi svůj vlastní speciál.

Sami Kotvanovci říkají: „Přijedeme zahrát všude tam, kde potřebují hudbu a zábavu."

Poprvé tak přijíždějí i do Hradce Králové. Jejich dlouho očekávané vystoupení je připraveno na pondělí 27. dubna od 18 hodin v sále Kongresového centra Aldis.

A pozor, nebudou sami. Do Hradce Králové přijíždějí spolu s německou šlágrhvězdou Tomem Mandlem. Tom se narodil nedaleko česko-německých hranic a nyní sbírá úspěchy na obou stranách.

V České republice se uskuteční pouze čtyři zastávky toho výjimečného uměleckého spojení. Na turné pojede speciální světelná show a máte se opravdu na co těšit. Výběr těch největších hitů obou interpretů a dvouhodinová dávka té nejlepší „šlágrovské" muziky.

Turné má specifický a zároveň příznačný název „Ruku hore dám Tour 2015". Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti Ticketportal na www.ticketportal.cz.

Pozor! Společný song Alfonze a Mariana (Duo Jamaha) s Tomem Mandlem – Tanz mit mir heut Nacht – bourá žebříčky německých hitparád! Obsadili první místo z 53 nasazených kapel v Německu. Více info na www.duojamaha.sk.