Chystá se totiž už tradiční letní koulovačka na koupališti. Ta se uskuteční už ve čtvrtek 3. srpna ve 13.45 hodin, kdy bude pro zpestření pobytu na koupališti přivezený vlek plný sněhu ze zimního stadionu. „Přijďte okusit sníh v létě!“ vzkázala mluvčí radnice Nina Adlof. Vzhledem k tomu, že v horkém počasí sníh dlouho nevydrží, je třeba přijít včas.

Igor Korpaczewski vystavuje v Polici

Police nad Metují - V Zeleném domečku vedle Muzea papírových modelů v Polici nad Metují bude při čtvrteční vernisáži v 18 hodin představena část z cyklu obrazů „Slova spatřená (několik přísloví a rčení)“ jednoho z nejuznávanějších současných českých malířů Igora Korpaczewského. Přísloví a rčení, která prezentují moudrost předchozích generací, zaznamenal autor s odvahou člověka, který si o nich občas dovolí pochybovat, ale ve své podstatě jejich nadčasovou povahu uznává.

Pod můstky začíná hudební nářez

Harrachov - Více než 30 interpretů se představí na 22. ročníku Keltské noci, který startuje pod skokanskými můstky v Harrachově právě dnes v podvečer. Kromě hudební nabídky organizátoři cílí také na milovníky adrenalinu. Ti mohou využít třeba Bungee Jumping z televizní věže. Fanoušci se mohou těšit na tóny skupin Tři sestry, De Bill Heads, Visací Zámek, Krucipüsk, E!E, Doctor P.P. nebo Vypsaná Fixa. Na pódiu se objeví i Václav Neckář, Záviš, nebo písničkář Jiří Schmitzer.