Trendy

Návštěvníci se můžou těšit především na podzimní a zimní společenskou i sportovní módu, na mole nebudou chybět ani nejnovější trendy v pánské módě, svatební šaty, autorské modely oděvní návrhářky Jitky Šedové  a nejnovější kolekce značek působících na českém trhu.

Módní show Lamark Night představí také aktuální doplňky, především brýle a šperky.

Známé tváře

Návštěvníci prosincové módní show v Aldisu se stejně jako každý rok mohou těšit i na řadu  známých tváří. Ozdobou programu bude tentokrát vystoupení nestárnoucího pěveckého dua Kamélie a také dvou skvělých hereček, Reginy Rázlové a Evelyny Steinmarové, které ztvárnily hlavní role v připravovaném filmu Modelky s.r.o. Obě dámy  si v tomto snímku, který přijde do českých kin 4. prosince, s chutí zahrály role někdejších kamarádek, ale už čtyřicet let nesmiřitelných rivalek, ikon českého módního světa, které si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky a pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou.

Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství?  A jak spolu obě dámy vycházejí ve skutečnosti?

I na to se jich můžete během večera zeptat.

Pro dobrou věc

Peníze ze vstupného také letos agentura Daniela Models věnuje na dobrou věc. Adresátem peněz bude Centrum pro poruchy hemostázy při IV. interní hematologické klinice Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Záštitu nad tímto charitativním společenským večerem převzal místopředseda Svazu měst a obcí České republiky Oldřich Vlasák.   (ot)