Protože Filip Senko onemocněl, měli za klub TRCA při DDM Třebechovice pod Orebem účast jen Jakub Blecha, Petr Sibeke a Pavlík Blažek. Protože problémy z minulého závodu přetrvávaly, Petr Sibeke startoval v předposlední skupině.

V kategorii Standart startovalo 27 účastníků, v kategorii Expert 19 jezdců. Tentokrát se změnila i doba rozjížděk na 3 minuty a doba hlavní jízdy na 5 minut. Mezi jednotlivými jízdami byl prostor 2 minuty na přípravu vozidel a rozmístění nahazovačů na dráhu.

Pravidla závodů Českého poháru bohužel nedovolují postup z nižší skupiny do vyšší, a tak Jakub Blecha a Petr Sibeke skončili v jedné z kategorií na první pozici skupiny B. I přes vynikající výsledky ve finálových jízdách to však na postup nestačilo.

Výsledky závodu po finálových jízdách: Jakub Blecha – kategorie Standart Senior – 3. místo celkově, kat. Expert – 6. místo celkově. Petr Sibeke – kat. Standart Junior – 6. místo celkově. Pavel Blažek – kat. Standart Junior – 20. místo celkově, kat. Expert – 11. místo celkově.

Aleš Blecha