Kroužek TRCA při DDM Třebechovice pod Orebem využil nabídky „Regionálního autobusového dopravce - AUDISBUS" a k jízdě do vzdáleného místa konání využil malého autobusu IVECO, do kterého se naskládali nejen všichni závodníci s mechaniky, ale i jejich náklad potřebných dílů a závodních aut.

Na místo určení skupina dojela kolem 20. hodiny. Na místě konání členy místní nejprve ubytovali a pak už začali trénovat. Koberec, na kterém se jelo, je pro TRCA nezvyklý, a tak se ladilo použití pneumatik na závodních autíčkách. V uvedeném závodě, který začínal o den později, se jelo v několika kategoriích (Formule, Stock, Open, Truck, Retro). Strava byla místními zajištěna v přilehlé restauraci Sušil. Bylo přihlášeno několik desítek závodníků, ale počasí a nemoc některé závodníky odhlásily. Jednalo se o mezinárodní klání a kromě účastníků z České republiky se dostavili i závodníci ze Slovenska.

Druhý den ráno začalo závodní klání nejprve rozjížďkami na tři nejrychlejší kola a poté dle výsledků rozlosování do skupin. Následovaly jízdy ve finálových skupinách. Ze tří výsledků se pak počítaly do konečného dva nejlepší. Kategorie Formule měla jen jednu finálovou jízdu, která trvala 20 minut se zastávkou v depu a výměnou baterií (akumulátorů). Kategorie Truck pak tři jízdy, z nichž každá trvala 15 minut se dvěma zastávkami v depu.

Účast za klub TRCA Třebechovice pod Orebem při DDM Třebechovice pod Orebem měli jako obvykle Jakub Blecha, Petr Sibeke a Filip Senko. Po skončení závodů následovalo slavnostní vyhodnocení a stupně vítězů.

Umístění třebechovických závodníků v konečném hodnocení:

Jakub Blecha: Kategorie Truck 5. místo celkově, 3. místo v kategorii Truck Stock, 2. místo v kategorii Truck Junior; kategorie Formule 4. místo celkově, 2. místo v kategorii Formule Junior; kategorie Stock 4. místo celkově, 2. místo v kategorii Stock Junior; kategorie Open 4. místo celkově, 2. místo v kategorii Open Junior;

Petr Sibeke: kategorie Retro 2. místo celkově; kategorie Stock 5. místo celkově, 3. místo Stock Junior; kategorie Open 3. místo celkově, 1. místo Open Junior

Filip Senko: kategorie Stock 8. místo celkově; kategorie Open 7. místo celkově, 3. místo Open Junior

Aleš Blecha