Stránka Řádků důvěry se těší mimořádnému zájmu čtenářů. Do redakce chodí desítky dopisů. Proto mějte strpení, i váš příběh brzy zveřejníme.

Najdeme se? 
Stále doufám

Vážená redakce, pravidelně čtu Řádky důvěry a zamýšlím se nad různými osobními příběhy. Ten můj byl otisknut asi před rokem, ale bohužel se mi nepodařilo poznat muže, s kterým bychom si „padli do oka“.

Jsem hezká, štíhlá, inteligentní žena se zájmem o přírodu, turistiku, zahradu, zvířata, hudbu. Vytvořila jsem si příjemný, útulný domov, a ačkoliv žiji skromně, jsem dobře finančně zajištěna na stáří.

Ráda vařím, hospodařím,  též ráda čtu hezké knihy.

Hledám  hodného, spíše tichého muže, ale optimisticky založeného, se smyslem pro humor. Muže, který již zná smysl života a bytí, nekuřáka, nepijáka, bez dluhů. Muže, který rád běhá v létě bos a noří se do průzračné čisté vody, když svítí slunce. Měl by být ve věku 55-65 let. Vnoučata a zvířata vítána, láska k hudbě také. Věřím, že někde jste a že i v tomto věku nás může potkat štěstí ze vzájemného sdílení prožitků a lásky. Na odpověď a foto se těší:

čtenářka A. z Východních Čech

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, napište na adresu redakce uvedenou vlevo dole na této straně. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Hledám lásku
a štěstí

Milé Řádky důvěry, zdravím vás a všechny čtenáře Deníku.

Rád bych se prostřednictvím těchto řádek seznámil s dívkou, ženou nebo maminou, která už třeba někdy zažila zklamání a chtěla by poznat spolehlivého, pracovitého a věrného člověka. Mám skoro všechno, jen mi chybí láska a přátelství hodné ženy, toužím po šťastném a spokojeném životě. Je mi šestatřicet, nechodím do hospod a nekouřím. Bydlím a pracuji v Pardubicích, kde mám rodinný dům.

Pokud některou dívku či ženu osloví můj příspěvek, budu velmi rád a budu se těšit na odpověď  a osobní setkání.

Čtenář Pardubického deníku

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, pište na adresu redakce uvedenou vlevo dole. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Léto se k nám nezadržitelně 
blíží

Vážená redakce, velice ráda si pročítám příběhy různých lidí ve Vašich řádcích důvěry,  ale až nyní jsem našla v sobě odvahu, abych se pokusila seznámit s nějakým sympatickým čtenářem.

Jsem již delší dobu rozvedená, mám tři dospělé děti, kteří mají své rodiny a úžasná malá vnoučata. Je mi 63 let, jsem krátce v důchodu, ale jsem stále aktivní a čiperná babča. Mezi mé zájmy patří četba knih, válečné filmy, ráda jezdím na výlety, nejen svým autem, ale i vlakem, nebráním se i kratším výletům na kole.

Ráda bych poznala aktivního muže z Hradce Králové a blízkého okolí, přiměřeného věku, nekuřáka, se smyslem pro legraci, ale také pro pořádek, který má již vyřešenou minulost.  Nehledám majetek, není pro mě důležitý, neboť jsem sama zabezpečena, ale někoho, koho si budu moci vážit pro to, jaký je, a kdo si bude rozumět se mnou i s mou rodinou a naopak.

Léto se nám nekontrolovatelně blíží a já bych ráda strávila dovolenou po boku skvělého chlapa, budu však ráda i za nějakou kamarádku podobného myšlení.

Všem přeji krásné jaro a budu se těšit na odpovědi.

Čtenářka z Hradce Králové

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, napište na adresu redakce uvedenou vlevo dole na této straně. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Deník pomáhá

Potřebujete se „vypsat” z těžké životní situace? Toužíte nalézt přátele? Svěřte svůj příběh Deníku. Samozřejmostí je diskrétnost.

Chcete napsat do Řádků důvěry

Do řádků důvěry napište vlastní příběh, v němž se podělíte o své starosti, samotu, ale i radosti a úspěchy. Možná právě tak získáte nová přátelství. Své příspěvky s kontakty na vás (adresou a telefonním číslem) i odpovědi na zveřejněné příběhy posílejte na: Hradecký deník, Řádky důvěry, Kladská 17, 500 03 Hradec Králové, nebo na e-mailovou adresu G.Capouskova@vlp.cz. Neuveřejňujeme anonymní příspěvky. V případě odpovědi uveďte vzadu na obálce, komu odpovídáte a datum otištěného příspěvku. Dopisy doručíme.