Šárka Vaňková si vsadila u největší sázkové kanceláře v České republice na Jana Bendiga. Finalistka první řady SuperStar tak dala jednoznačně najevo svůj názor, komu věří v populární soutěži Česko Slovenská SuperStar.

V jedné z poboček sázkové kanceláře, která vypsala na soutěž zajímavé kurzy, si na vítězství charismatického zpěváka z Třebechovic pod Orebem vsadila tři tisíce korun.

„Jsem teď časově velmi vytížená, na SuperStar si chvilku najdu,“ přiznává zpěvačka, která momentálně účinkuje v muzikálu Dracula v pražském divadle Hybernia. „Věřím, že vyhraje Honza Bendig, protože je na svůj věk téměř hotovým zpěvákem a navíc každý finálový večer dokáže diváky něčím novým překvapit, ať už samotným zpěvem nebo předvedenou show,“ zdůvodňuje Šárka Vaňková svoji volbu. Vzhledem k tomu, že bookmakeři vypsali na celkové vítězství kurz 5:1, může Šárka vyhrát patnáct tisíc korun.

Chodúrovi v patách

„Šárčina volba mě nepřekvapila, přestože nejvíce sázek bylo přijato na favorita soutěže, Martina Chodúra. V současné době totiž evidujeme rostoucí zájem právě o sázky na Jana Bendiga,“ komentuje situaci okolo sázek na SuperStar mluvčí sázkové kanceláře Lubomír Ježek, „Zajímavostí také je, že Šárčina sázka patří mezi jednu z nejvyšších právě na Honzu,“ dodal Lubomír Ježek. (zt)