V osm ráno startovala „měkčí" kategorie Normal, od dvanácti pak nastupovali borci kategorie Hard. Ti museli například skočit z blízkého mostu do studeného Labe a po připravené síti  zase vyšplhat zpátky nahoru a přes zábradlí pokračovat dál v závodu. Týmy neúprosně měřil čas.  Ve volných chvílích se v „zeleném městečku" mohli závodníci i fanoušci občerstvit nebo si vyzkoušet střelbu.

Uzavírka Průmyslové změní trasu linky 15

Předměřice nad Labem - Od pondělí 4. května až do konce července bude částečně uzavřena Průmyslová ulice v Předměřicích nad Labem z důvodu rekonstrukce kanalizace. Spoje linky číslo 15 ve směru od Terminálu a Plotišť nedojedou na konečnou Předměřice Panelárna a budou končit už na zastávce Předměřice Cukrovar. Na téže zastávce budou začínat spoje opačným směrem, které jinak vyjíždějí z konečné zastávky Předměřice Panelárna. Spoje do Lochenic a zpět zůstávají beze změn.

Dobrá zpráva…pro všechny

Hradec Králové - Oblastní charita Hradec Králové srdečně zve na Den otevřených dveří do Střediska rané péče Sluníčko. Přijďte se v úterý 28. dubna do 9 do 14 hodin seznámit s ranou péčí o rodiny s dětmi s postižením. Pracovníci Sluníčka vám představí prostory a pomůcky pro péči o děti s vadami zraku, kterou nově poskytují od začátku dubna. A kde zařízení najdete? Na Ulrichově náměstí 733, ve 4. patře v budově na rohu nad bývalým autosalonem. Více informací zjistíte na stránkách www.charitahk.cz.