Takový byl první ročník Čokoládového festivalu v Kulturním domě Střelnice v Hradci Králové, který si nenechaly ujít stovky lidí.

Daneta od středy vystavuje v knihovně

Hradec Králové - Od středy až do 11. dubna můžete ve výstavním prostoru Studijní a vědecké knihovny zhlédnout výstavu mapující činnost klubu Daneta.  K vidění budou fotografie ze života denního stacionáře, který je určený pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením. Klienty se v něm snaží co nejvíc zapojit do běžného života, učí je nakupování, vaření uklízení, ale i komunikaci.

Dobrá zpráva…pro Hradec

Hradec Králové - Bílá věž by měla první návštěvníky přivítat 30. května. Stavební firma BAK, která rekonstrukci provádí, začne stavbu předávat 30. března, kolaudační rozhodnutí budou vydávána během dubna. V květnu pak 72 metrů vysokou věž převezme Hradecká vzdělávací společnost, která zajišťuje její provoz. „30. května by mohlo být slavnostní otevření," potvrdila náměstkyně primátorova Anna Maclová. Dominanta Hradce se začala opravovat v polovině října 2013, původně měla být hotová už loni v prosinci. Kvůli špatnému stavu zvonové stolice se ale  rekonstrukce protáhla.