„Český dům je v prostorách Business Design Centre. Dostanete se k němu ze zastávky metra Angel. Hned u vchodu vás zaujme typický červený dvouposchoďový autobus, který klikuje. Je to dílo českého výtvarníka Davida Černého," popsal dojmy.

V Českém centru se našinci cítí jako doma. „Při vstupu vás vítají české recepční, které ochotně sdělí všechny potřebné informace. Jsou tu také výstavy českých fotografů a malířů. Třicet pláten tu má například Michael Rittstein," popsal hradecký sprinter.

Kromě výstav je tu také pestrý doprovodný program, různé soutěže nebo třeba ochutnávka Becherovky. „Můžete si tu například hrát na Play Stationu. V domě se také nachází několik pláten s živými televizními přenosy z olympiády. V zadní části je pódium, kam chodí sportovci, kteří získali medaile. Na návštěvě byl i Petr Čech s Tomášem Rosickým," přiblížil atlet. Na pódiu se pořádají také koncerty, zahráli tu už Charlie Straight nebo Support Lesbiens. „Taky se tu prodává Plzeň. Český dům se mi zkrátka líbí, je tu dobrá atmosféra a hodně se fandí," dodal Desenský, který už z Londýna odjel domů.