Hledejte červené stánky Královských věnných měst. Zde se můžete nechat vyfotografovat v královské korunce a zařadit se tak do soutěže o volbu královny Královských věnných měst 2016.

Vítězku budou moci hlasováním vybírat všichni pomocí webových stránek www.vennamesta.cz. Zde se ve fotogalerii finalistky představí.  Královna vyhraje víkendový pobyt pro dvě osoby v jednom z Královských věnných měst podle svého výběru.

Stánky Královských věnných měst lákají k návštěvě nejen krásné ženy a dívky, ale všechny, kteří rádi cestují. Svazek nabídne společné propagační materiály, z kterých si vybere určitě každý. Navíc budou města Dvůr Králové nad Labem, Chrudim, Hradec Králové, Jaroměř, Mělník, Nový Bydžov, Poličku, Trutnov a Vysoké Mýto ve stáncích zastupovat postavy v kostýmech, které představí nejen turistická lákadla, ale i regionální produkty. Těšit se tak můžete na Krakonoše, historické postavy hradu Svojanova, královnu Elišku, vojáka z pevnosti Josefov, exotická zvířata, na ochutnávku vín a dalších dobrot.