Ta letošní se tradičně odehrávala na prostranství před naší školou v týdnu od 10. do 14. října, které se zaplňovalo krásnými výtvory z dýní, ale nově i z dalších přírodnin. Mezi obdivovateli byla také široká veřejnost. Aby se zajistilo spravedlivé hodnocení, každému výrobku bylo přiděleno soutěžní číslo. Nad tímto bedlivě dohlížely 2 žákyně z 2. stupně.

Už na první pohled bylo vidět, že výtvory nevytvořily jen samy děti, ale i celé rodinné týmy s láskou a nadšením. Mezi originálními a zajímavými výtvory jste mohli najít např. pirátskou loď, velké magické oko, opici, žábu, skřítka, vlka nebo stranger things. Věříme, že si společně strávené chvíle při tvoření všichni užili a napomohli tak k utužení rodinných vztahů.

Letos bylo opět těžké vybrat vítěze. Porota se skládala z 327 členů, kteří rozdělovali hlasy mezi 55 přinesených výrobků. Mezi porotci byli všichni žáci naší školy, děti z mateřské školy, učitelé, ale také rodiče a prarodiče.

Draci v animaci.
POZVÁNKA DO LABYRINTU: Prozkoumejte s dětmi tajemný svět animovaného filmu

A jak to letos všechno dopadlo?
1. místo: Štěpán Voženílek (3. A) (č. 29) LOĎ 45 hlasů
2. místo: Jasmína Barniaková (4.tř.) (č.50) VLK 30 hlasů
3. místo: Beata Gnolová (4.tř.) (č.56) OKO 27 hlasů, Dominik Michalička (6.B) (č.42) STRANGER THINGS 27 hlasů
4. místo: Vojtěch Bitman (3. B) (č.31) OPICE 20 hlasů
5. místo: Aneta Petrová (2. B) (č.12) SKŘÍTEK 15 hlasů, Rozálie Mazenauer (2. B) (č.49) ZDOBILKA DÝŇOVÁ+dráček 15 hlasů

Všichni zúčastnění si odnesli drobný dáreček, sladkou odměnu a ti na předních příčkách také diplom a boxík na různé drobnosti nebo svačinku.

Všem děkujeme a vítězům blahopřejeme!!!

Šárka Pořízová