Celá akce probíhala v útulné školní knihovně za účasti paní Jany Jenšíkové a pana Jana Víchy, organizátorů projektu Srdce s láskou darované, paní Anny Majewské za společnost OPTYS, partnera časopisu AGE, paní Radky Kohoutové, pracovnice Kanceláře PS, která zastupovala pana předsedu Radka Vondráčka, pana Pavla Hebelky, ředitele ZŠ a MŠ Předměřice nad Labem, pana Michala Zikmunda, zástupce ředitele ZŠ, paní Jany Kopřivové, zastupující místní knihovnu, paní Jitky Samkové, třídní učitelky a organizátorky projektu Láskovník pro Austrálii a 22 žáků třídy 3.A, kteří na projektu pracovalia krásné ocenění získali.

Hradecký bazén
Krytý bazén nakonec zůstane přes léto otevřený. Město vyhovělo návštěvníkům

O kulturní program se zasloužili sami žáci. Barbora Malá a Tereza Holečková z 5.A třídy zahrály na flétnu. V programu pokračovali žáci 3.A. Valentínka Gnolová zazpívala, Matěj Chmelík zahrál na kytaru a Anička Hlubučková zahrála na flétnu. Všem se vystoupení velice líbilo a zahájilo slavnostní předávání cen.

Škola obdržela dřevěný certifikát s vyřezaným logem soutěže a volné vstupenky do všech expozic Muzea a galerie Orlických hor pro celou školu. Naši malí soutěžící dostali maskota v podobě dvouocasého plyšového lva, stolní hry a stavebnici, přívěsky srdíčka se šlupnou Swarovski, originální medaile s logem soutěže, časopis AGEs článkem o našem kolektivu, sladké odměny, hrací karty a další drobnosti.

Vydatný déšť zatopil kem Stříbrný rybník.
Vytrvalý déšť zatopil kemp na Stříbrném rybníku

Společně si všichni zazpívali hymnu soutěže Srdce s láskou darované, připili si na úspěšný projekt a pochutnali si na vynikajícím občerstvení v podobě zákusků, kanapek a řízečků. Atmosféra byla velice příjemná, děti oceňování silně prožívaly, ale také si ho náramně užívaly. Organizátoři projektu i naši malí vítězové se loučili s úsměvem na tváři a plní krásných, neopakovatelných zážitků.

Jsme všichni velice hrdí na to, že i naše malá školička dokáže velké věci.

Jitka Samková