To nejpodstatnější se odehrálo v samém závěru. Hosté prohrávali 2:1, v 90. minutě však srovnali z penalty. Bod ale nezískali. ,,V nastavení nám propadl centrovaný míč a inkasovali jsme. Je to škoda. Tohle by se stávat nemělo,“ měl jasno chlumecký kouč Jan Kraus.

Jeho tým úvod zaspal. Vždyť už ve 23. minutě vedla Boleslav 2:0. Nejprve se po rohu prosadil Kopa, druhý gól přidal nedlouho poté po průnikové přihrávce a kličce brankáři Douděra.

Pak hosté přestáli další dvě tutovky a nadechli se až po hodině hry, když Labík rybičkou jen o centimetry minul břevno Šedovy branky. Gólová odměna ale přeci jen přišla, když hrubku při Šedově rozehrávce potrestal povedeným obloučkem Vejr – 2:1. ,,To nám strašně pomohlo. Od té chvíle jsme se zvedli a začali mít převahu. Zaslouženě jsme v závěru vyrovnali. Jenže přišlo to, co přišlo. Remíza by byla spravedlivá. Hraje se ale i v nastaveném čase, klíčovou situaci jsme nezvládli,“ povzdechl si Kraus.

Ml. Boleslav B - Chlumec n. C. 3:2

Fakta - branky: 15. Kopa, 23. a 90. +2 Douděra – 65. Vejr, 90. Bastin z pen. Rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Fencl. ŽK: 1:0. Diváci: 152. Chlumec: Brát – Veselka (57. Hynek), Havel, Jarkovský, Žahourek (29. J. Labík) – T. Labík, Čáp, Kučera (57. Vejr), Kopáč (89. Sedláček), Kadlec – Bastin. Trenér: Kraus.