Ve třetí fotbalové lize se oba východočeské celky představí doma. Letohrad bude hostit Příbram B, Náchod rezervu Českých Budějovic.

So 17.00: FK OEZ Letohrad (11. místo, 32 bodů) – FK Marila Příbram B (17. místo, 24 bodů).

Pokud Letohrad vyhraje, záchranu si tím ještě nezajistí, bude k ní však mít slušně našlápnuto. „Vyhrát by měla být povinnost,“ nebojí se role favorita trenér Letohradu Karel Havlíček. Příbram B však vyměnila trenéra.
„Pro hosty to bude nejspíš jedna z posledních šancí, jak se ještě zachránit. Čekám, že svoji kůži nedají Příbramští lacino. A navíc nové koště…“
Po minulém zápase v Chebu Havlíčkovi dělá starosti zdravotní stav jeho svěřenců. Do hry určitě nezasáhne Kočí, celý týden netrénovali ani Hynek s Kempfem.

So 17.00: FK Náchod–Deštné (16. místo, 25 bodů) – SK Dynamo České Budějovice B (9. místo, 34 bodů).

Problém za problémem stíhají hráče Náchoda. „Bohužel se potýkáme se zraněními, která stále trápí Hubičku i Hudce. Uzdravený Kaplan zatím trénoval pouze jednou,“ počítá nepříjemné zprávy náchodský lodivod Karel Krejčík.
Kromě zraněných bude dnes chybět také Jelínek, který byl před týdnem vyloučen na Slavii. I přesto se domnívá, že pokud jeho tým předvede podobný výkon jako před čtrnácti dny v domácím prostředí proti béčku Příbrami, mohlo by to na body stačit.