Kdy a kolik branek jste nejvíce vsítil v jednom střetnutí?
Za naše béčko jsem dal pět gólu hradecké Lokádě, ale to je už dlouho.

Vaše čtyři góly přispěly k výhře v Nepolisech. Jak jste se prosazoval?
Všechny góly byly poměrně jednoduché, spíše bych je připsal spoluhráčům. První jsem dal po chybě domácí obrany. Nikdo nedokázal odkopnout balon. Ten se dostal ke mně, vystřelil jsem a i přes pohotový zákrok brankáře míč skončil v síti. Druhá trefa padla po krásném průniku Karla Miškáře. Obehrál obránce, natáhl na sebe gólmana a mezi nimi mně přihrál, takže jsem jen doklepával do prázdné kasy. Třetí zásah padl po perfektním úniku Milana Nesvačila. Na naší polovině vzal balon a prošel s ním přes celé hřiště. Krásnou akci mu překazil až gólman, jenž jeho střelu vyrazil přímo k mé noze před brankovou čáru. Opět jsem měl snadnou úlohu. Při čtvrté trefě na sebe Martin Gazdík natáhl obránce, nahrál mi před brankáře a pak už nebylo co řešit.

Jaká atmosféra byla v hostující kabině po první půli, kdy jste prohrávali 1:2?
Nebyla až tak zlá. Měli jsme v prvním poločase dost šancí, jen je nedokázali proměnit a domácím útočníkům vyšlo všechno, do čeho kopli. Poté, co o přestávce udělal trenér změny v sestavě, jsme druhou půli zvládli bravurně.

Přibližte vaši kariéru.
Docela těžká otázka. Nevím totiž, jestli se dá mluvit o kariéře. Od žáčků jsem byl hráčem Dohalic. V dorostu jsem hrál za Probluz, neboť v Dohalicích nebyl. V chlapech jsem už zase zpátky. Půlrok jsem také hrál v Roudnici.

Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Vzhledem k věku už jich moc nemám. Vždycky říkám, že budu hrát, dokud budu stačit mladým. Takže mým cílem je s nimi co nejdéle držet krok.

Kam byste čtenáře pozval na fotbal o víkendu?
Vím, že se ještě hraje spousta důležitých utkání, ale pro mě bude zajímavý náš zápas v Dohalicích. V neděli od 17 hodin se utkáme s Červeněvsí, kde působí náš bývalý trenér. On chce porazit nás a my zase jeho.   (ld)