Po čase jste se stal opět borcem kola. Naposledy to bylo v pátém kole, kdy jste vstřelil pět branek do sítě Kunčic B. Kdy a kolik branek jste nejvíce vsítil v jednom střetnutí?
Nejvíce šest gólů, ale to bylo v utkání hokejové Ligy amatérů. V soutěžním fotbalovém zápase to bylo asi právě těch pět z podzimu.

Vaše čtyři branky rozhodly o vysoké výhře nad Novým Hradcem B. Jak jste se prosazoval?
Spíš bych měl popsat, jak jsem se neprosadil v dalších třech gólových šancích. Snad jsem si něco nechal i na další zápasy.

Jaká atmosféra byla v domácí kabině po první půli, kdy jste vedli těsně 2:1?
V kabině byla bouřka. Kouč Holman na nás nenechal suchou nit. Hráli jsme proti deseti a trenér si představoval jiný výsledek.

Přibližte vaši kariéru.
Postupně jsem působil v klubech FC Hradec Králové, Slovan Liberec, OEZ Letohrad a Fakultní nemocnice (Liga amatérů). Nyní jsem v Sokolu Sendražice.

Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Hraji fotbal pro zábavu tak, aby se nám povedly nějaké pěkné fotbalové akce. Teď už jen chci vydržet do čtyřiceti let. Snad to těch čtrnáct dní ještě vydržím.

Kam byste čtenáře pozval na fotbal o víkendu?
O víkendu ať si fanoušci od fotbalu odpočinou a v úterý ať přijdou v 19.30 hodin na zápas FC Hradec – Příbram. „Votroci" musí vyhrát a k tomu bude potřebovat každého fanouška v hledišti. Takže doufám, že jich v ochozech bude držet palce Luboši Prokopcovi a jeho týmu minimálně deset tisíc.   (ld)