Letohrad – Nová Paka 2:2

František Dvořák, FK OEZ Letohrad: „O nic nešlo a tak se hrál bezstarostný fotbal se šancemi na obou stranách. Potěšitelné je pro nás, že jsme dokázali držet s favoritem krok po celé utkání. Kluci se znovu přesvědčili, že máme tým schopný bodovat s každým soupeřem."

Viktor Pařízek, trenér 1. FK Nová Paka: „Oběma týmům už v podstatě o nic nešlo, takže se hrál zápas v poklidném duchu. Začátek patřil domácím. Po ztrátě balonu jsme inkasovali. Naštěstí jsme vyrovnali z pokutového kopu a následně jsme dokonce skóre otočili gólem po standardní situaci. Bohužel po další hrubé chybě jsme těsně před přestávkou inkasovali podruhé. Druhá půle byla nahoru – dolů, šance se střídaly na obou stranách. Zápasu slušela remíza, byla spravedlivá. Hrálo se v extrémním horku, ke konci duelu toho měli hráči obou týmů plné zuby. Myslím si, že byli nakonec všichni spokojeni."

Kutná Hora – Pardubice B 1:2

Kamil Řezníček, trenér FK Pardubice B: „Utkání nás stálo mnoho sil, a to jak fyzických i psychických. Nohy nám svazovala nervozita z důležitosti utkání.  Naštěstí jsme krátce po změně stran vyrovnali a zásluhou enormního úsilí vstřelili i gól, který nás zachránil v divizi."

Ústí nad Orlicí – Dvůr Králové 0:0

Vladimír Chudý, trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: „Byl to festival neproměněných šancí, kdy  jsme od začátku utkání byli o trochu lepší. V první půli jsme si vytvořili tři stoprocentní šance, ve druhé pět. Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát."

Miroslav Chalupa, trenér TJ Dvůr Králové: „V posledním utkání sezony jsme byli v první půli aktivnější a vytvořili si více brankových příležitostí. Druhý poločas se karta obrátila a taktovky se ujali domácí. V těchto chvílích nás výrazně podržel brankař Matula, věkem ještě dorostenec. Výsledná remíza nás posunula do první poloviny tabulky, což byl náš cíl před vstupem do jarní části soutěže."

Pěnčín/Trutnov – Živanice 1:3

Josef Košátko, trenér TJ Sokol Živanice: „Jednalo se o vyrovnaný zápas, v němž jsme byli výrazně nebezpečnější. Na první gól nám sice domácí rychle odpověděli, přesto jsme se před pauzou opět dostali do vedení. Pojistka, která přišla v závěru, mohla přijít dříve.