Mládežnické fotbalové celky FC Nový Hradec Králové a AFK Probluz mají za sebou další zápasy.
DOROST
Lovčice – AFK Probluz 1:4 (1:3). Jelikož se Probluzi poslední dobou herně příliš nedaří, očekával se vyrovnaný boj. Od první minuty Lovčice na soupeře vlétly, což jim bylo umožněno, protože hráči AFK jim dali velký prostor k vytvoření tlaku. Poté si však šance vytvářela především Probluz, která se ujala vedení, ovšem soupeři se podařilo vyrovnat. Nicméně ještě do poločasu fotbalisté AFK dvěma góly strhli vedení znovu na svoji stranu. Ve druhé půli soupeř fyzicky odešel, a tak měli hosté hru plně ve své režii.
MLADŠÍ ŽÁCI
AFK Probluz – Hostinné 5:1 (3:0). První poločas se hrál pod taktovkou AFK, za nějž se hattrickem blýskl Čížek, naopak soupeř se do žádné velké šance nedostal. Do druhé půle udělali Probluzští spoustu změn, které však na vývoji hry nebyly znát, takže výsledek byl odpovídající.

Nový Hradec Králové – Roudnice 3:4.
Domácí fotbalisté poprvé v jarní části prohráli. Soupeř jim oplatil porážku z úvodního jarního kola a domů si odvezl tři body za těsné vítězství.
STARŠÍ PŘÍPRAVKA
AFK Probluz – Skřivany 1:2 (0:1) a 2:1 (0:1). Od domácích se očekávala pohledná hra s příznivými výsledky. Soupeř hrál systémem vše nakopnout na útočníky, přičemž Probluz řád ve hře ani neměla. Snahu nešlo upřít nikomu, ale bylo to poněkud málo. V průběhu obou utkání soupeř vystřelil třikrát na branku a byly z toho tři góly. Domácí se sice snažili dobývat branku soupeře, ale jelikož narazili na houževnatého protivníka a měli problémy s bojovností, nemohlo vše dopadnout jinak, než že se body spravedlivě rozdělily.

Nový Hradec Králové – FC Hradec Králové žákyně 1:1 a 1:2.
Díky skvělým výkonům obou brankářů (resp. gólmana a brankářky) diváci tentokrát mnoho gólů neviděli.
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA
Turnaj Roudnice: Roudnice – Nový Hradec Králové 1:4 (branky Hradce: Dostálová 4), Převýšov – Nový Hradec Králové 0:3 (Dostálová 2, Ludvík). Oslabení o dva hráče základní sestavy tentokrát Novohradeckým příliš nevadilo, neboť v zápasech s týmy ze spodní části tabulky měli převahu a své soupeře porazili tříbrankovým rozdílem. V zápase s Roudnicí začali sice lépe domácí, kteří se ujali vedení gólem z penalty, ale poté už měli více ze hry hosté. Utkání se střelecky vydařilo Zuzaně Dostálové, jež svoji kamarádku Annu Vaňkovou v brance Roudnice nešetřila a vstřelila jí hned čtyři branky.
Ve druhém utkání byla převaha mladých novohradeckých fotbalistů ještě výraznější, od většího brankového přídělu zachránil převýšovské elévy šikovný gólman.

AFK Probluz – Stěžery 4:1 (1:0)
, AFK Probluz – FC Hradec Králové C 7:0 (4:0). V utkání se Stěžerami, což je nepříjemný soupeř, neboť neustále obsazuje nejvyšší příčky okresního přeboru, předvedli mladíci AFK fantastický výkon. Soupeře, který měl nebezpečné útočníky, ve druhém poločase zcela „převálcovali“, a tak v derby zvítězili 4:1.
Následně Probluzští nastoupili proti nejmladším nadějím FC Hradec. Do zápasu si přinesli pohodu z předchozího duelu a hráli tak, že je fotbal musel bavit. Výsledkem toho bylo velmi příznivé skóre. Na takový fotbal byla radost koukat. (šáb, dos)