Fotbalisté Trutnova i Nového Hradce to však měli proti týmům z tabulkového podpalubí, Lhotě a Náchodu B, hodně jednoduché, a tak se výsledkům 7:0 a 6:0 nelze divit.

V Černilově nezaváhala hradecká Olympie a opět se vrátila na bronzový post, kde vystřídala Přepychy. Ty překvapivě ztratily bod s rozjetým nováčkem z Nového Bydžova, který neudržel slibné dvougólové vedení. Konečnou remízou 2:2 zopakoval stejný výsledek jako na hřišti v Kuklenách v 5. kole.

Broumov proti Rychnovu udržel domácí neporazitelnost a Týniště si udobřovalo rozladěné fanoušky jednogólovou výhrou nad houževnatou Policí. V Doudlebách mohli jít diváci už po čtvrthodině domů, protože o výhře domácích 2:1 nad Českou Skalicí bylo rozhodnuto. Hosté jsou spolu s Policí a Lhotou na hřištích soupeřů úplně neškodní – ani jeden ze jmenovaných týmů zde nezískal zatím ani bod a všechny mají úděsné skóre (4:14 – 6:18 – 1:22!)

Velké věci se děly v Kunčicích. Po prohře v minulém kole v Polici rezignoval trenér Petr Hypius, který je po polickém Víchovi a černilovském Hrabíkovi už třetím koučem, jenž v letošní sezoně odešel od mužstva. Navíc uprostřed týdne prchli do vedoucího celku okresní III. třídy Hradecka Vysoké nad Labem stabilní hráči základní sestavy Samek a Bitnar (s pěti góly z penalt nejlepší střelec mužstva).

Nový trenérský tandem Jiří Beneš – Miloš Kneifel okysličil sestavu mladou krví, a nováček jednoznačně přehrál favorizovaný Jičín. Střelami z úctyhodné dálky hned v úvodu utkání trestal chyby hostujícího Drusana, který v poslední době spíše střídá hráče v poli. Tentokrát musel mezi tyče poté, co se jičínská brankářská jednička Puš zranil v přípravě na zápas.

Opět se přeskupilo kanonýrské čelo – vedoucí třináctigólový tandem vytvořili trutnovský Holubec (dal už svůj letošní třetí hattrick) a novohradecký Dvořáček (ten dal už v pátém zápase dva góly). (fr)