„Je to nejlepší hráč, s kterým jsem v obraně nastupoval," prohlásil fotbalista Tomáš Holeš (22) v rozhovoru pro Deník po triumfu 1:0 v Karviné, který zařídil jediným gólem právě Krmaš, který má za sebou řadu let odehraných 
v německé Bundeslize.

Vyhrát v Karviné není jen tak. Vážíte si toho?
To rozhodně. V sobotu to byl nejtěžší zápas, který jsme letos ve FNL odehráli. Tři body jsou hodně cenné.

V čem to bylo nejtěžší?
Soupeř od začátku dobře kombinoval a moc nás nepustil do hry. Je fakt, že jsme do Karviné jeli s defenzivnější taktikou než obvykle, ale i tak jsme chtěli být aktivní. Jenže se nám moc nedařily brejky. Naštěstí jsme před koncem poločasu dali gól z rohu. Tuším, že to byl náš první roh v utkání, možná i jediný celkově.

Domácí v druhém poločase tlačili. Bál jste se o výsledek?
Ani ne. Do opravdu vyložené šance jsme je nepustili. 
A co prošlo, hlavně střely z větší vzdálenosti, skvěle pochytal Oťas (Radim Ottmar).

Trenér Pilný jednotlivce moc nechválí, ale tentokrát udělal výjimku, když smekl před kompaktností obranné čtveřice. Našli jste v zadní linii společnou řeč?
Hrajeme spolu několikátý zápas, za tu dobu jsme se poznali. Za sebou Pavla Krmaše, 
s kterým si skvěle rozumím. Až na jeden zápas s Varnsdorfem (4:4), inkasujeme velmi málo branek. V jedenácti zápasech pouhých osm, což je vynikající.  Zvlášť v Karviné hrál Pavel výborně, vyhrál spoustu soubojů a ještě zápas rozhodl.

Je to nejlepší hráč, s kterým jste v obranné linii nastupoval?
Asi ano. Vždycky jsem měl vedle sebe zkušené a kvalitní spoluhráče, co měli něco za sebou. Ale Pavel se v tomhle ještě vymyká, protože toho odehrál mraky v bundeslize.

V tabulce jste po výhře nad Karvinou čtvrtí, na druhé Ústí nad Labem ztrácíte tři body, ale máte o zápas méně. Přihlásili jste do boje o postup?
Dotáhli jsme se na čelo a  bojujeme o vršek. Z tohoto pohledu měla sobotní výhra velikou důležitost. Karviná nás mohla bodově odříznout, místo toho jsme ji v tabulce dohnali.