I. liga staršího dorostu U19

FC Hradec – Liberec 2:1 (0:0). Branky: 46. Habrman, 51. vlastní – 66. z pen. Barac. Hradec: Ordelt – Knap, Strasser, Václavek, Hlavsa – Brokeš (46. Šejvl), Zdržálek, Zorvan, Miker (85. Novák), Habrman (90. Fenz) – Tlapák (64. Hynek).

Ivo Gregovský, trenér Hradce: „Začali jsme docela slušně, měli jsme šance jít do vedení, ale bohužel v koncovce to nebylo přesné. Hosté se několikrát dostali do zajímavých příležitostí, ale také neproměnili. Druhou půli jsme otevřeli velmi dobře, po dvoubrankovém vedení však nemůžeme dělat takové hrubky v rozehrávce, kdy máme bezpečně míč na noze. Po snížení soupeře jsme měli potíže s bráněním dlouhých míčů, po nichž měli hosté blízko k vyrovnání. Závěr byl hodně hektický, ale můžeme si za něj sami. Jsem rád, že jsme ho zvládli a udrželi vítězný stav."

Příbram – FC Hradec 2:1 (1:0). Branky: 9. Rys, 47. Suchan – 89. vlastní. Hradec: Ordelt – Knap, Strasser, Václavek, Fenz – Brokeš (55. Střelec), Zdržálek, Hynek (67. Hlavsa), Šejvl (75. Tlapák), Habrman – Miker.

Ivo Gregovský, trenér Hradce: „Utkání musím hodnotit negativně, protože je až nemožné tímto způsobem vstupovat do utkání, respektive do druhých poločasů. Nestalo se nám to poprvé. Pokud se nebudou hráči koncentrovat, a dávat do zápasů opravdu všechno, nemá ani význam bavit se o tom fotbalovém, co jsme v Příbrami předvedli. Málo toho zrovna nebylo, ale dokud nás budou srážet tak školácké chyby, nemůžeme pomýšlet na nic lepšího."