Anketní otázka: Do jaké míry vás překvapily bodové ztráty největších kandidátů na titul – Sparty doma s Olomoucí a Plzně v Teplicích?

Július Bielik (bývalý fotbalový reprezentant): „Samozřejmě bych lhal, kdybych řekl, že nepřekvapily. Ale má to svá opodstatnění. Plzeň hrála dlouho v deseti, navíc s handicapovaným Horváthem. Chybělo jí konstruktivní řešení situací. Teplice si vypracovaly dost gólových příležitostí. Remíza je pro Plzeňské spíše výhrou. Sparta zase proti Olomouci umřela na neproměňování šancí. Zákonitě přišel trest. Špatně hlídaný Ordoš dvakrát udeřil. Na průběh se už nikdo ptát nebude, podstatný je výsledek. Sigmu tahle výhra hodně nakopne."

Bohuslav Pilný (bývalý hráč Hradce a Liberce): „Vzhledem k průběhu utkání mě překvapila hlavně ztráta Sparty. Pro Plzeň je bod dobrý. Uhrála ho v početním oslabení. Je vidět, že letošní ročník bude vyrovnaný a zajímavý. Nevím, jestli do bojů o titul zasáhne Olomouc, ale s Jabloncem se musí počítat. Vždyť navíc nezvládl dva zápasy, kdy vedl 2:0. To  musí mrzet, jinak už by měl v čele poměrně velký náskok. Kotalův tým má navíc kvalitu."

Pavel Král (sportovní redaktor Deníku): ,,V případě Sparty se jedná o mnohem větší újmu. Za stavu 1:1 totiž mohl zápas v její prospěch rozhodnout Kweuke, ale ve stoprocentní šanci totálně selhal. Záhy se potvrdilo otřepané ,,nedáš, dostaneš". Plzeň remizovala, ale bod spíše získala, protože hrála téměř celé utkání bez vyloučeného stopera Čišovského. Navíc už před poločasem musel kvůli zdravotním trablům odstoupit špílmachr Horváth. Nezávislý fanoušek si musí lebedit, takhle vyrovnanou špici tabulky liga dlouho nepamatuje."