Se startem mistrovských fotbalových soutěží se ke slovu opět hlásí Tip liga. V tradiční soutěži Deníku se hraje znovu o LCD televizor. O cenu, kterou věnoval partner naší soutěže Hypernova, se v superfinále utká devět vítězů z jednotlivých okresů východních Čech. Fotbalová Tip liga začíná úvodním kolem již o víkendu 11. a 12. srpna.

Kupon se zápasy pro první dějství se objeví na stránkách našich novin již v pondělí 6. srpna. Nejlepší hráče budeme znát po 14. kole, jež je na programu 10. a 11. listopadu. Kupon obsahuje deset zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1= vítězství domácích, 0= remíza, 2= vítězství hostů). Dvojtipy jsou nepřípustné.

U vybraného zápasu hráči vyplní poločas a konečný výsledek Správné trefy, která rozhoduje při určování vítěze kola či stanovování pořadí při rovnosti bodů. Systém bodování: za uhodnutý zápas 2 body, chybný tip –1, nevyplnění tipu –3. První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a vyplní jen své číselné heslo a ostatní údaje.

Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic, například 0135. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce. Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu zjistí nový hráč své startovní číslo, které v dalším průběhu hry vpisuje do kuponu, do SMS zpráv nebo při hlasování na internetu.

Startovní číslo a heslo fungují při hlasování SMS zprávou nebo při internetovém hlasování na stránkách www.denik.cz jako přístupový kód konkrétního hráče.

Sběrná místa: 1. hlasovací urna v Hypernově; 2. kancelář Hradeckého deníku ve Švehlově ulici; 3. recepce sídla společnosti VLP v Kladské ulici 17; 4. prodejna RM–Sport, Gočárova 504; 5. Tabák Vízek Nový Bydžov, ulice ČSA; 6. poslat kupon na adresu: Hradecký deník, Kladská 17, 500 03 HK.

Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek, či tipování pomocí SMS nebo na internetu je každý pátek v 16 hodin. U kuponů zaslaných poštou rozhoduje razítko odeslání.