Juniorská liga: FC Hradec Králové – SK Dynamo České Budějovice 1:1 (0:0). Branky: 71. Ptáček – 87. Radouch z pen. Rozhodčí: Hrubeš. ŽK: 1:2. Diváci: 200. FC Hradec: Zavřel – Krčál, Fukal, Novák, Bodlák – Krolop, Sixta, Ptáček, Novotný (76. Vobejda), Bláha – Hofman (61. Langr).

Na dobře připraveném trávníku na Bavlně se první poločas „votrokům" příliš nevydařil. Hráči kazili přihrávky, chyběl jim větší pohyb a v neposlední řadě také důraz v koncovce. Dynamo se do první šance dostalo již ve 12. min., kdy se po chybě ve středu pole míče zmocnil Vaněk, jehož střela skončila na břevně Zavřelovy branky. O tři minuty později mohl chybu hostů v rozehrávce potrestat Krolop, ale jeho střela skončila metr vedle Maruškovy branky. O chvíli později Malakyan v dobré pozici nastřelil jen boční síť hradecké svatyně. Hradec měl největší příležitost ve 22. min., kdy po centru Bláhy proletěl míč až k zadní tyči, kde zcela osamocený Krolop pálil z voleje, ale míč skončil v rukavicích hostujícího gólmana. Hned z protiútoku hlavičkoval hostující Vaněk těsně mimo. To bylo vše zajímavé, co se v prvním dějství událo. Až do konce poločasu se totiž hra přelévala od vápna k vápnu bez šancí a vzruchu.

Milan Fukal se rozloučil s FC Hradec
Hradec Králové -  Před utkáním Juniorské ligy FC Hradec Králové vs. SK Dynamo České Budějovice (1:1) se odehrála menší slavnost. K zápasu totiž nastoupil naposledy v černobílém dresu Milan Fukal. Vedení FC Hradec Králové se s ním rozloučilo a poděkovalo mu za odvedené výkony.

Po příchodu z kabin se výkon „votroků" přece jen zlepšil. Mužstvo začalo lépe kombinovat, hráči se najednou dokázali nabízet, a bylo cítit, že se před vlastními fanoušky chtějí rozloučit vítězstvím. V 50. min. měl hostující gólman Maruška velké problémy se střelou Krolopa, o chvíli později se chtěl individuálně prosadit Sixta, ale mířil těsně vedle levé tyče. Dynamo odpovědělo v 66. min., kdy Radouchova střela orazítkovala břevno hradecké branky. Pak se dvakrát dostal ke slovu domácí Ptáček. Nejprve se perfektně uvolnil, zpracoval si balon na prsou, jeho volej se odrazil od břevna do země a následně hosté uklidili míč do bezpečí. Hradecký záložník si vše vynahradil o dvě minuty později, kdy nejprve Krčál unikl po pravé straně a jeho zpětnou přihrávku už Ptáček střelou z hranice velkého vápna proměnil ve vedoucí gól – 1:0. Následně domácí nedotáhli do úspěšného konce některé slibné akce, a tak tři minuty před koncem přišel trest. Hostující Riegel nastřelil v hradecké šestnáctce ruku Nováka a sudí Hrubeš nařídil penaltu, kterou s jistotou proměnil Radouch – 1:1.

Luděk Jelínek, trenér FC Hradec Králové: „Tentokrát s výkonem našich hráčů příliš spokojení nejsme. Zejména první poločas jsme prospali. Naše hra byla v této části mdlá a bez patřičného nasazení. Po částečném zlepšení ve druhém poločase jsme se ujali vedení, ale nakonec nám nebylo přáno dosáhnout na vítězství. V závěru Jihočeši podle mého názoru šťastnou penaltou vyrovnali."   Jan Skalička