V mistrovském utkání CK Sana IV. třídy skupiny A SK Jeníkovice versus AFK Probluz B (4:1) vstřelil domácí Milan kouba starší všechny čtyři branky, čímž výrazně přispěl k výhře svého týmu. Okresní fotbalový svaz Hradec Králové ho za to zvolil borcem uplynulého kola.

Kdy a kolik branek jste nejvíce vstřelil v jednom střetnutí?
Nejvíce branek v jednom utkání jsem vstřelil šest, bylo to v přátelském zápase s Petrovicemi. Pět branek jsem pak dal v Opočně.

V jakém časovém sledu góly padly a jak jste se prosazoval?
V 17. minutě jsem dorazil střelu spoluhráče vyraženou brankářem. Ve 48. minutě se mi podařilo zpracovat míč zády k bráně, poté jsem z otočky vystřelil a míč prošel brankáři na mokrém trávníku pod rukama. V 73. minutě jsem si přehodil míč z levé nohy na pravou a zpoza obránce trefil balon na zadní tyč. O minutu později po úniku spoluhráče Pavla Látra a jeho předložení jsem skluzem upravil výsledek na konečných 4:1.

Měl jste v tomto zápase i další šance?
Ještě byla jedna gólová hlavička, ale bohužel mi ji brankař chytil.

Jaká atmosféra byla v kabině po prvním poločase, kdy byl stav nerozhodný 1:1?
Byla trochu nervózní, přesto jsme věřili, že vyhrajeme.

A po utkání? V průběhu druhé půle dostal žlutou kartu, přidal tři góly a v 77. minutě byl střídán…
V kabině byla radost z vítězství, jelikož jsem věděl, že při ukončovacím večírku podzimu, který následoval po tomto utkání, bude veselo a taky že bylo.

Přibližte vaši kariéru.
Celá moje kariéra je spjata s SK Třebechovice pod Orebem. Krátce (dva roky) jsem působil v Kostelci nad Orlicí a také tři sezony v Deštném v Orlických horách.

Největší fotbalový zážitek?
Nejvíce vzpomínám na všechny postupy a atmosféru s tím spjatou.

Jaké jsou Vaše fotbalové cíle?
Jelikož je mi dvaačtyřicet let a již hraji nejnižší třídu, tak hlavní je, aby mi drželo zdraví, hrál se v Jeníkovicích dobrý fotbal a fanoušci na nás rádi chodili.

Kam byste čtenáře pozval na fotbal o víkendu? I když většina soutěží má již dohraný podzim.
Vzhledem k tomu, že většina soutěží již podzim dohrála, tak bych čtenáře i všechny fanoušky rád pozval v neděli na Fotbalovou národní ligu, kdy FC Hradec Králové hostí Ústí nad Labem.

Lubomír Douděra