Domácí měli naopak pádný důvod k oslavám. Po 492 minutách se jim podařilo vstřelit branku a ke všemu vítěznou. „Votroci“ měli za celých devadesát minut jedinou vážnější příležitost, Pilařovu povedenou jedovku však gólman Hruška skvělým zákrokem vytěsnil. „Jsme moc zklamaní, ale bohužel se nám tenhle zápas vůbec nepovedl,“ hlesl po zpackané sobotní partii stoper JAKUB CHLEBOUN (nar. 24. března 1985.

Čím to? V předešlém kole jste po výborném výkonu porazili silný Jablonec, ale nyní padli na hřišti průměrné Příbrami…
Chtěli jsme uhrát minimálně remízu. Jenže jsme si vytvořili minimum šancí a soupeř nás v závěru kvůli naší hlouposti potrestal. Síly na otočení jsme už neměli. Je to velká škoda. Mužstvům jako Sparta či Jablonec sebereme všechny body a tady je ztratíme. Soupeři, kteří chtějí hrát fotbal, nám vyhovují. Pokud útočíme do plných, máme problém.

Směrem dopředu jste se opravdu trápili. To byla příbramská hráz tak neprostupná?

Oni nás vůbec nenapadali. Bránili od poloviny hřiště, těžko jsme se tam dostávali. Je to jejich styl. Z tohoto bloku pak vyrážejí do brejků. Hrají tak doma i venku. Bohužel jsme je nedokázali nijak překvapit a vytvořit si pořádnou šanci.

Jak jste viděl klíčovou situaci, kdy centrovaný míč propadl až k zadní tyči k volnému Wágnerovi?

Bylo to dost nešťastné. Někdo od nás to nešťastně prodloužil. Pro dobíhajícího hráče se už pak jednalo o snadnou koncovku. Byl to opravdu hodně smolný gól. Ke všemu nás Příbram v tabulce o bod přeskočila.

Po reprezentační pauze vás čeká pražská Slavia…

To by měl být jiný zápas. Slavia bude chtít hrát, diváci by měli vidět pěkný fotbal. Pevně doufám, že si spravíme chuť a vyhrajeme. Když jsme mohli porazit Spartu a Jablonec, proč bychom nemohli uspět se Slavií. V našich silách to je.