Porce na talíři vypadá lákavě. Jedlíci si mohou k salátu dát pečivo, ale vydatnost mu dodají právě konzervované fazole.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Zelená cibulka, trošku libečku, mladá svěží bršlice. Do salátu patří hodně natí, i ta celerová nebo petrželová mu dodají správnou chuť.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Vařené drůbeží maso, zelenina a fazole. Stojím si za svým, že tento recept je dietní a v letních dnech je velmi osvěžující. Uležení do druhého dne mu jen prospěje.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Porce na talíři vypadá lákavě. Jedlíci si mohou k salátu dát pečivo, ale vydatnost mu dodají právě konzervované fazole.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Drůbeží tlačenka, ač kupovaná, má krásnou mozaiku. Je vidět, že byla vařená celá kuřata, maso obsahuje jak stehýnka, tak i prsíčka.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Fazole v plechovce je možné použít jak ve slaném nálevu, tak i v chilli omáčce. Ovšem potom bude recept trochu jiný. Každopádně potom je na místě vynechat feferonku.
Zdroj: Deník/Romana Netolická