Deník region
2/7 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Ředkvičky stojí v obchodě kolem šesti korun, když budete mít štěstí.  Nejsou dřevnaté ani příliš pálivé.
Popis

Ředkvičky stojí v obchodě kolem šesti korun, když budete mít štěstí. Nejsou dřevnaté ani příliš pálivé.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Pořádný kus másla a na něj cibulku. Stačí jen zlehka osmažit, nechceme mít základ tmavý, protože polévka bude růžová.
Popis

Pořádný kus másla a na něj cibulku. Stačí jen zlehka osmažit, nechceme mít základ tmavý, protože polévka bude růžová.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Po změknutí cibulky přidáme ředkvičky a pomalu dusíme.
Popis

Po změknutí cibulky přidáme ředkvičky a pomalu dusíme.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Růžový krém zalitý půlkou kelímku vysokoprocentní smetany poprášíme mletým pepřem podle chuti. Halina přidává ještě plátky ředkviček osmažené na másle.
Popis

Růžový krém zalitý půlkou kelímku vysokoprocentní smetany poprášíme mletým pepřem podle chuti. Halina přidává ještě plátky ředkviček osmažené na másle.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Základ zalijeme zeleninovým bujonem anebo vodou, do které vhodíme kostku bez glutamátu. Přidáme jednu nebo dvě brambory, které krém hezky zahustí.
Popis

Základ zalijeme zeleninovým bujonem anebo vodou, do které vhodíme kostku bez glutamátu. Přidáme jednu nebo dvě brambory, které krém hezky zahustí.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Omyté a nakrájené na kousky nebo plátky, jak chcete. Stejně se to všechno ve finále rozmixuje.
Popis

Omyté a nakrájené na kousky nebo plátky, jak chcete. Stejně se to všechno ve finále rozmixuje.

Zdroj: Deník/Romana Netolická

Nejnovější galerie
Wakesurf Camp Rozkoš.

FOTO, VIDEO: Léto u "Východočeského moře" Rozkoš. Nahlédněte s námi do kempů

Obličej o rozměru 2x2 metry nakreslil muž na pilíř Tyršova mostu.

Tyršův most v Hradci pokreslil vandal zrezlým dynamem

Zdeněk Zajfrt ve svém domácím studiu.

V 84 letech youtuberem. Bývalý učitel z Nechanic lituje, že nenatáčel už v mládí

Veselý Kopec.

Tip na výlet: Skanzen Veselý Kopec si užije celá rodina

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Ředkvičky stojí v obchodě kolem šesti korun, když budete mít štěstí.  Nejsou dřevnaté ani příliš pálivé.
Pořádný kus másla a na něj cibulku. Stačí jen zlehka osmažit, nechceme mít základ tmavý, protože polévka bude růžová.
Po změknutí cibulky přidáme ředkvičky a pomalu dusíme.
Růžový krém zalitý půlkou kelímku vysokoprocentní smetany poprášíme mletým pepřem podle chuti. Halina přidává ještě plátky ředkviček osmažené na másle.
Základ zalijeme zeleninovým bujonem anebo vodou, do které vhodíme kostku bez glutamátu. Přidáme jednu nebo dvě brambory, které krém hezky zahustí.
Omyté a nakrájené na kousky nebo plátky, jak chcete. Stejně se to všechno ve finále rozmixuje.