Deník region
6/19 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata
Popis

Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata

Zdroj: Deník/Kateřina Němcová

Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl
Popis

Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Při trhání můžete rostlinu poničit
Popis

Při trhání můžete rostlinu poničit

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu
Popis

Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nasbírejte dostatečné množství květů
Popis

Nasbírejte dostatečné množství květů

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Citrony omyjte a nakrájejte na plátky
Popis

Citrony omyjte a nakrájejte na plátky

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby
Popis

Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Přidejte kyselinu citronovou
Popis

Přidejte kyselinu citronovou

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin
Popis

Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Následně přeceďte přes jemné plátýnko
Popis

Následně přeceďte přes jemné plátýnko

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nechte důkladně rozpustit
Popis

Nechte důkladně rozpustit

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nakonec slijte do nádob
Popis

Nakonec slijte do nádob

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné
Popis

Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě
Popis

Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji
Popis

Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený
Popis

Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Po slití do láhví vidíte krásné perlení
Popis

Po slití do láhví vidíte krásné perlení

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup
Popis

Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Doporučujeme vám
Plné ruce práce měly komise v Základní škole SNP v Hradci Králové hned po začátku prezidentských voleb.

Volby začaly, do volební místnosti v Hradci nahlédl i pes v kočárku

Filip Kubala.

Jaro bude těžké, musíme být připraveni hrát jeden za druhého, má jasno Kubala

Český pohár: Královští sokoli Hradec Králové (v bílém) - USK Praha 95:80

A pak že to nejde. Sokoli v poháru odstavili USK Praha a zahrají si čtvrtfinále

Je to boj! Série mezi Třebechovicemi pod Orebem a Chrudimí je po středečním druhém utkání vyrovnána. Na tahu jsou nyní Chrudimští, na jejichž ledě se odehraje nedělní třetí bitva.
Přehrát video

Druhá runda pro favority. Bydžov točil desítku, Sedlák Hlinsku nadělil hattrick

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata
Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl
Při trhání můžete rostlinu poničit
Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu
Nasbírejte dostatečné množství květů
Citrony omyjte a nakrájejte na plátky
Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby
Přidejte kyselinu citronovou
Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin
Následně přeceďte přes jemné plátýnko
Nechte důkladně rozpustit
Nakonec slijte do nádob
Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné
Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě
Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji
Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený
Po slití do láhví vidíte krásné perlení
Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup