Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová
Včely ukládají nektar do buněk v plástu. Po odpaření vody je zavíčkují. Včelař tak pozná, že je med „hotový“ a může stáčet.
Zdroj: Deník/ Květa Korbářová