Zápasy druhého kola v neděli pokračovala krajská hokejová liga na Královéhradecku.

SK Třebechovice pod Orebem – HC Dvůr Králové nad Labem 7:4 (2:1, 1:1, 4:2). Branky a asistence Třebechovic: 3. Branda (Kostka, Luštinec), 4. Smutný (Polák), 35. Vinopal, 47. Dostálek (Kosina), 52. Mareček, 58. Hloušek (Hofman), 60. Polák (Kudr). Třebechovice p. O.: P. Lochman – J. Lochman, Mareček, Kostka, Luštinec, Podzimek, Řezníček - Hloušek, Hofman, Rejzek – Kudr, Branda, Dostálek – Polák, Smutný, Vinopal - Kubín, Kosina, Erban.

Jaroslav Zákravský, vedoucí mužstva SK Třebechovice pod Orebem:
„Do prvního domácího utkání jsme vstoupili úspěšně. Hned ve 3. minutě po pěkné kombinaci celé pětky zakončoval Branda. Neuplynula ani minuta a radovali jsme se podruhé, když Polák vybídl ke skórování Smutného.Následně byli vyloučeni Branda a Dostálek. Hosté přesilovou hru pět na tři využili a snížili. Druhou třetinu Dvůr začal náporem, který se mu vyplatil, protože vyrovnal. O tři minuty později se nám podařilo jít znovu do vedení. Závěrečná část pro nás nezačala vůbec dobře.

V přesilovce čtyři na tři byl po hrubých chybách stav 3:3 Poté jsme zpřesnili hru a odskočili jsme brankami Dostálka a Marečka na 5:3. Hosté se nevzdali a při vyloučení Luštince vstřelili kontaktní branku. Bojovali jsme a Hloušek vstřelil šestou branku. Trenér Lubina se dvě minuty před koncem rozhodl k odvolání gólmana. Hosté ještě mohli snížit, ale brankář Lochman byl vždy na správném místě. Naopak, k puku se dostal Kudr a nahrávkou vyzval Poláka ke skórování, a tím i k definitivní tečce za utkáním.“

HC Wikov Hronov – Stadion Nový Bydžov 5:1 (0:0, 5:1, 0:0).
Branka a asistence Byd〜žova: M. Čížek (Blaško, Pošík). Nový Bydžov: Kolbaba – Reček, Červený, Pilc, Kokošín, Novák, M. Čížek – Blaško, Lihan, Pošík – Louženský, Menyhart, Bičiště – Říha, Hron, Louda.
Jaromír Pilc, vedoucí mužstva Stadion Nový Bydžov: „Rozhodnutí přišlo mezi 22. a 30. minutou, kdy jsme nejprve inkasovali tři a poté dva slepené góly. Jinak to byla vyrovnaná partie. Oproti prvnímu zápasu jsme podali zlepšený výkon, ale pořád to není ono. Výborný výkon znovu podal mladý brankář Kolbaba. Do kolen nás srazilo mnohou vyloučených, s tím se vyhrávat nedá. Mužstvo brzdí nekázeň.“