Až největší favorit I. ligy připravil hradecké hokejisty o domácí neporazitelnost. Stalo se tak v sedmém utkání na ČEZ Stadionu, jenž dobyl lídr z Chomutova (1:3). „Utkání nebylo moc rychlé, hodně se taktizovalo,“ uvedl po střetnutí domácí bek ALEŠ KŘETÍNSKÝ.

„Od stavu 1:1 jsme si začali vypracovávat víc a víc šancí. Škoda že jsme je nedali. Poslední dobou se na góly strašně nadřeme. Chomutovu jen tak nenastřílíme pět branek. Soupeř nás za to potrestal,“ doplnil obránce.

Rozuzlení přinesla 37. a 38. minuta, kdy hosté dvěma trefami Hradeckým poodskočili. „Před druhým gólem byl soupeřův hráč v brankovišti, jenže sudí to bohužel přehlédl a nechal hru dál běžet,“ postěžoval si Křetínský.

Podle něho i tak měl tým HC VCES na to, aby ještě vyrovnal. „Myslím, že jsme si zasloužili alespoň bod. V poslední části jsme sestavu stáhli na tři formace, jenže to žádné ovoce nepřineslo. V koncovce jsme se totiž trápili.“

V pátek od 18 hodin šestý Hradec přivítá tabulkového souseda, sedmé Znojmo. „Co nejvíce se musíme snažit zakončovat. Budeme dravě chodit do brány,“ slibuje pětatřicetiletý hráč. „Jsem přesvědčen, že zápas dotáhneme do vítězného konce.“