Nový Bydžov měl volno a dnes od 18 hodin v dohrávce třetího kola skupiny o 7. až 9. místo přivítá Náchod.

SK Třebechovice pod Orebem – HC Jaroměř 2:3 v prodloužení (0:0, 1:2, 1:0 – 0:1). Branky a nahrávky: 25. Rejzek (Stříteský, Mareček), 60. Hloušek (Rejzek) – 23. Bujňák (Kotrč), 27. Ježík, 63. Hamáček (Novotný). Střely na branku: 25:52.

Třebechovice p. O.: P. Lochman – Mareček, J. Lochman, Suchý, Špička – Hloušek, Smutný, Dostálek – Kudr, Christ, Rejzek – Dušánek, Stříteský, Řezníček – Tuček, Hruška, Hynek.

Miroslav Řehák, trenér SK Třebechovice pod Orebem: „Do sestavy se nám vrátili Dostálek s Hlouškem a na naší hře to bylo znát. Soupeř nás přetlačil proto, že hrál na tři vyrovnané pětky, což u nás v důsledku nedostatku hráčů je nemožné. Utkání se vyznačovalo více bojovností než hokejovou kvalitou. První třetina se odehrála bez branek. Ve druhé části šli hosté do vedení, když potrestali naše vyloučení. Nám se rychle podařilo srovnat skóre z přesilové hry. Stav 1:1 však netrval dlouho, jelikož ve 27. minutě Jaroměř se štěstím opět skórovala a do šaten se podruhé odcházelo za stavu 1:2. Dvaačtyřicet vteřin před koncem normální hrací doby jsme v přesilovce dokázali vyrovnat, a šlo se tak do prodloužení. V něm byli šťastnější hosté, kteří přesně v polovině nastaveného času vstřelili rozhodující branku a odvezli si dva body. V neděli od 17 hodin doma přivítáme Dvůr Králové.“