Stejně jako ve středu proti Benátkám to opět bude souboj tabulkových sousedů. A horalé v něm musejí uspět, protože jinak se na ně třináctí (!) Medvědi bodově dotáhnou.
So 17.30: HC Berounští Medvědi (13. místo, 47 bodů) – HC Vrchlabí (11. místo, 50 bodů).

Pořádná vlna kritiky z řad fanoušků se snesla na hlavy vrchlabských hráčů po jejich středeční porážce s Benátkami (1:2). „Také mě výkon našich hráčů zklamal,“ poznamenal sportovní ředitel klubu Aleš Kmoníček. „Všichni brali zápas jako jasné body, ale ono to ve sportu chodí trochu jinak,“ dodal vrchlabský asistent Jindřich Setikovský. Rozčarování z hry horalů způsobuje fakt, že tým i bez svých zraněných opor jednou porazí nabité Ústí a vzápětí nedokáže nic vymyslet na průměrného soupeře.
Své problémy před dnešním 38. kolem však řeší také v Berouně, který už pět duelů v řadě čeká na vítězství. Ve středu Medvědi sice až do 55. minuty drželi ve Znojmě vedení 1:0, ale nakonec Orlům podlehli v prodloužení 1:2. V letošní sezoně je bilance zápasů mezi Vrchlabím a Berounem vyrovnaná. Oba mančafty vyhrály domácí střetnutí – Vrchlabí 4:1 a Beroun 3:2.