Chcete vidět v akci plejádu známých jmen v úspěšné divadelní komedii Penzion Ponorka? Tak přijďte dnes večer od devatenácti hodin do Sálu Filharmonie Hradec Králové!

V komedii uvidíte Vaculíka i Révaie

Čeká tu na vás francouzská komedie Pierra Chesnota, v níž se představí Lukáš Vaculík, Jan Révai, Roman Štolpa, Hana Sršňová, Lenka Lavičková či Andrea Traganová.

„Zavede vás na jih Francie, kde ve vile na pobřeží tráví léto filmový režisér se svou milenkou, jejíž manžel je věčně nepřítomný kapitán ponorky. Nečekaně se však za svým manželem – režisérem vydává z Paříže jeho žena. Nebezpečí prozrazení mileneckého vztahu způsobí, že se rodinná luxusní vila během chvilky promění na penzion, ve kterém si podávají dveře lakomí turisté, opuštěný muž, záletná žena s mladým milencem, prostitutka a její klienti, žárlivý manžel a spousta dalších nevítaných hostů," nastiňují děj příběhu webové stránky Docela velkého divadla Litvínov, v jehož produkci hra režírovaná Jurijem Galinem vznikla.

„Milenci musí vyvinout obrovské úsilí, aby se jejich vztah neprozradil. A protože nezvaní návštěvníci, kteří jsou přesvědčeni, že jsou v opravdovém penzionu, vyžadují inzerované služby, prožijí milenci mnoho infarktových situací," dodává web Docela velkého divadla.