Kdo si nechce nechat ujít společný koncert dvou pěveckých hvězd, měl by si v kalendáři zakroužkovat datum 1. října. Od 19 hodin vystoupí Gott s Urbanovou v ČEZ Areně.

„Vstupenky jsou v předprodeji již nyní. Eva Urbanová a Karel Gott se po dvanácti letech znovu setkají na společném turné. Oficiální zahájení turné bude v pardubické ČEZ Areně v pátek 1. října,“ řekli organizátoři.

Eva Urbanová i Karel Gott zazpívají každý své vlastní koncertní vystoupení. Na závěr přidají společné duety. Představení tak bude trvat více než dvě a půl hodiny.

Eva Urbanová si připravila výběr svých nejoblíbenějších skladeb, pro ni ne zcela typických. V jejím podání uslyšíme rock´n´rollové a heavy metalové pecky, Karel Gott přidá své největší hity. Oba dva umělce doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka.

„Předprodej na pardubický koncert byl již zahájen. Vstupenky jsou tak k dispozici s dlouhým předstihem před koncertem, a to kvůli velkému diváckému zájmu. S pořízením vstupenky proto neváhejte a navštivte nejbližší předprodejní místo,“ nabádají pořadatelé. (dub)