Ve čtvrtek se představila v novém kabátě Vypsaná fiXa, která vystoupila s orchestrem Prague Philharmonia. Nečekané spojení punk rockové kapely s jedním z nejrespektovanějších orchestrů nenechala nikoho v klidu. Novou podobu písní vytvořil dirigent, skladatel a klavírista Jan Kučera. Diváci uslyšeli světovou premiéru písní v symfonické podobě jako je třeba Dezolát, Holka s lebkou či Darling. Střet dvou světů se povedl a fanoušci odměnili vystoupení bouřlivým potleskem.

Ve čtvrtek dále vystoupila například irská skupina Kodaline, britští Bring Me The Horizon či hradečtí The Atavists.
Z méně známých britská punková kapela Idles nebo Turnstille, energická parta, která si poctivý hardcore přetavuje do vlastního originálního tvaru.

V pátek si zatančily všechny generace na nestárnoucí Olympik. Na akci již podeváté za posledních deset vyrazili také královéhradečtí senioři, kteří měli vstup do areálu zajištěný zdarma „Projekt senioři na Rock for People je již tradiční, deset let fungující záležitost. Jde tady především o dialog generací. Vidíte, jak se mezi sebou baví dvacetiletí a sedmdesátiletí a rozumějí si. Právě třeba na této akci je vidět, že Hradec je skutečně město přátelské seniorům,“ sdělil k akci náměstek primátora pro oblast sociálních věcí Martin Hanousek. Pro seniory byla připravena i speciální místa a doprava. „Pro seniory jsou díky pochopení organizátorů také připravená místa k sezení. Autobusy, zajišťované městem Hradec Králové, je navíc odvezou přímo do centra areálu,“ dodal Hanousek.

Lenny.
VIDEO: Lenny má novou píseň, energický singl Lovers Do

O pravý letní relax se postará bazén, pláž a nespočet chill out zón.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen a hvězdné nebe nad ním. Novým albem se vrací k muzice 60. let