Kdo přeměnil starou kotelnu v shopping centru na tajný pánský koutek a poslední bezpečný maskulinní úkryt v nepřehledném světě akcí, slev, lodiček, blůziček, parfémů, korálků, výprodejů a novinek? Jsou alespoň tam muži v bezpečí? A co skrývá takový samčí kutloch?

Seznamte se s pilotem Helmutem, programátorem Erollem, manažerem Larsem a hasičem Mariem. Spojuje je jediné. Víkendy v obchoďáku.  A taky pivko, fotbal, pohodička a společný úkryt. Kde je můžete potkat? V Klicperově divadle v komedii pojmenované Bez bab! aneb Kutloch.

S Deníkem se navíc na tuto hru můžete jít pobavit zdarma. Stačí se zapojit do soutěže, odpovědět na jednoduchou otázku a dva lístky na představení ve středu 14. ledna ve Studiu Beseda od 19 hodin můžou být vaše. Otázka zní: „Který herec Klicperova divadla představení Bez bab! aneb Kutloch režíroval?"

Své odpovědi nám zasílejte v pátek do dvou hodin odpoledne na e-mailovou adresu: veronika.skrivanova@denik.cz. Nezapomeňte připojit své kontaktní údaje. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce.