Součástí akce bude prodej látkových panenek vyrobených hradeckými dětmi v rámci muzejních nedělí, které se tak připojily k projektu UNICEF „Adoptuj panenku a zachráníš dítě!“ Klavírní doprovod zahraje Mgr. Tomáš Borůvka, zazpívá zpěvačka Maria Valla, jako host vystoupí Kateřina Hejcmanová. Klavírní doprovod zahraje Tomáš Borůvka, violoncellový doprovod Martina Skalová.

Robert Fulghum

Robert Fulghum představí v pátek od osmé hodiny večer svou novou knihu v královéhradecké kavárně Kraft. Proslulý americký autor se opět vrací do Česka, aby s projektem LiStOVáNí představil svou novou knihu Opravář osudů. Součástí tohoto literárního večera bude také divadelní představení na základě knihy Co jsem to proboha udělal?, po kterém budete mít možnost si s Robertem Fulghumem popovídat a nechat si podepsat knihy. Několik jeho titulů bude výhodně k mání i na místě.

Farmářské trhy

Kvalitní a čerstvé potravinářské výrobky nejen z hradeckého regionu budou k dostání na oblíbených farmářských trzích v Gayerových kasárnách. Trhy se tu konají v sobotu 21. října mezi osmou hodinou ranní a polednem. Trhy se konají dvakrát do měsíce - až do 18. listopadu.