Žonglování v areálu kasáren

Bajkazyl HK pořádá ve čtvrtek od 17 hodin otevřený trénink žonglování pro všechny zájemce. Na místě budou k vyzkoušení připravené míčky, kuželky, obruče a další žonglérské náčiní. Součástí akce je i ukázka ohňové show za doprovodu hudby.

Výlet k souhvězdím i s pohádkou

V Hradci Králové ve čtvrtek v 18.30 hod.: Digitální planetárium v Hradci Králové zve děti i rodiče na dnešní večer. Na programu je výlet k souhvězdím okem dalekohledů a také astronomická pohádka Polaris, v níž med-věd a tučňák společně odhalí nejednu vesmír-nou záhadu. Začátek programu je v 18.30 hodin.

Špičková fotografie U Přívozu

V Hradci Králové do 31. srpna: Výstavu vybraných fotografií a videí 24. ročníku soutěže Czech Press Photo můžete navštívit v galerii U Přívozu ve Studijní a vědecké knihovně. Expozice nabízí pohled na práci špičkových českých fotografů a fotoreportérů. Potrvá do 31. srpna.

Výrava: Nagy, Ledecký, Argema

Letní parket ve Výravě v pátek od 19.45 hodin: Hvězdy, které nehasnou. Petr Nagy, Janek Ledecký a nesmrtelná Argema budou hvězdami pátečního večera na letním parketu ve Výravě. Začíná se před osmou večerní, občerstvení koupíte na místě.

Děti z mateřského centra navštívily dopravní hřiště.
Děti z mateřského centra navštívily dopravní hřiště