V neděli odpoledne padla jedna z posledních klapek režiséra a jeho štábu v náchodské kavárně Prima sezóna. Pavla Tomicová se objeví ve filmu jako zájemkyně o byt hlavní postavy Patrika. Toho hraje Dominik Tobola. „Nevěřil jsem, že tak skvělá herečka přijme pozvání do filmu s režisérem, který je na začátku svých režijních zkušeností, jelikož Pavla si sama určuje, s kým bude točit,“ potěšilo mladého tvůrce a dodal, že obyvatelé Náchoda se zastavovali a natáčení s Pavlou Tomicovou, českým modelem Davidem Jačkem a hlavní rolí Dominikem Tobolou přihlíželi s nevěřícím úžasem, že je oblíbená herečka v Náchodě.

„Už nám chybí natočit jen několik scén a film půjde do střižny, kde se bude natočený materiál stříhat a barvit. Podle střihače má film velmi dobrý scénář a záběry,“ potěšilo Petra Hejzlara. Doplnil, že se na výrobě podílí také Filip Čiháček, který se věnuje modelingu. Filmová premiéra by se měla uskutečnit na přelomu letošního roku.

V Náchodě na radnici i v budově Českého rozhlasu Hradec Králové se mohou lidé podpisem rozloučit se zesnulým Karlem Gottem.
Lidé se loučí s Mistrem vzkazy na kondolenční listiny